2777
2789
عنوان

بچه ها اگه ...

134 بازدید | 16 پست

توخواب ببینیم ک یه کلاغ وطوطی خوشکل داریم ودرقفس نگه داشتیم بعدش به کلاغ نون بدیم تو بغلمون وپس بزاریمش توقفس معنیش بده؟؟؟؟؟کسی میدونه چه تعبیری داره واهرای خوابمم دیدم ک طوطی یکم بد حاله 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

اهرای»اخرای😶

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

وقتی ب کلاغ یه تیکه اندازه کف دست نون میذارم جلوش همشو میخوره وخیلی گشنه اس بعدش میزارمش پس تو قفس کلاغ رو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی نیس عایاااا

وووویییی😲😲😲یاد خواب زندانیا افتادم که یوزارسیف براشون تعبیر کرد

وای نگو ترسیدم😦😥😥

منم دیشب خواب دیدم ی پسر خیلی ناز بدنیا اوردم  و دارم بهش شیر میدم خیلی هم گشنش بود تند تند شیر ...

حامله ای؟

عزیزم فک کنم کلاغ در خواب نشانه یه مرد فاسق و دروغگو هستش...وطوطی نشانه یه آدم پرحرف که فقط آدمو سرگرم میکنه....تا این حد اطلاع دارم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم فک کنم کلاغ در خواب نشانه یه مرد فاسق و دروغگو هستش...وطوطی نشانه یه آدم پرحرف که فقط آدمو سرگ ...

خب اینکه به کلاغه نون دادم بد نیس ولی درقفس نگهش داشتم تو تعبیر خواب فقط فهمیدم خوبه ک درقفسه اما نون دادن نمیدونم چیه

خب اینکه به کلاغه نون دادم بد نیس ولی درقفس نگهش داشتم تو تعبیر خواب فقط فهمیدم خوبه ک درقفسه اما نو ...

احتمالاتعبیرش اینه  داری یه کاری واسه کسی انجام میدی یا خوبی درحق کسی میکنی که ممکنه  آدم جالبی نباشه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》