2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست

این چیزا رو نخور زعفرون میگن باعث ایست قلبی بچه میشه برای موقعی ک درد زایمان داشتی بخور فقط اگه طبق سونو ۳۹ باشی خب هنوز وقتش نشده دیگه الکی ن خودتو ن‌بچه رو اذیت نکن 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
پیاده روی به مدت دوساعت 

خیلی بیشتر از دو ساعت پیاده روی کردم ولی هیچ تاثیری نداره

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب دکتر بودم گفت طبق سونوی اول هنوز وقت داری

اگر دکتر گفته خب وقت داری .. حالا بخواب  برای خودت استراحت کن .وقتی نی نی بیاد خواب و کار و زندگی تعطیل میشه.از این فرصت های طلایی لذت ببر😁

قربان وفای سگ ♥️
این چیزا رو نخور زعفرون میگن باعث ایست قلبی بچه میشه برای موقعی ک درد زایمان داشتی بخور فقط اگه طبق ...

آخه طبق همه سونو هام ۴۰ هفته و چند روزه فقط طبق یه سونو ۳۹ هفته ام

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
نهایتش اینه با آمپول فشار زایمان میکنی یا سزارین میشی دیگه ناراحتی نداره این  !!

می‌خوام سریع زایمان کنم