2777
2789
عنوان

کمک کنید😓

320 بازدید | 18 پست

سلام بچه هااا

کسی جایی رو میشناسه که سارافونای خوب داشته باشه 

نمیخوام جنسش مثل این تونیکای تو خونگی باشه یا تنگ و کوتاه باشه یچیز خوشگل با جنس خوب میخوام

اگه جایی رو تو تهران بلدید لطفا معرفی کنید

خــدایا بخاطر این نعمـت بزرگ روزی هــــزاربار بگـم شڪرت کمـه❤️پس با هرنفسـی ڪه میڪشم میگـم˝خـدایا شڪـر˝

اصلا قحطی لباس اومده.یه چیزای چرت وپرتی اومده تو بازار که بدردهیشکی نمیخوره.من از بازار بزرگ و افسریه و سبلان تامجیدیه گشتم چیزخوب نبود نه مانتو نه سارافون 

کلم الناس علی قدر عقولهم  
اصلا قحطی لباس اومده.یه چیزای چرت وپرتی اومده تو بازار که بدردهیشکی نمیخوره.من از بازار بزرگ و افسری ...

آره واقعا .همش چرت و پرت جنسای آشغال رو گرون گرون میدن

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا. من فقط یه کیف گرفتم اونم نداشتم مجبوربودم.یه شومیز کوتاه گرفتم خدامیدونه خیلیم جنس خوبی نداره 100. جالبه ک مانتوها همشون زیپ و قفل و پاپیون و شیپوری شدن  بدون دکمه.اخه کی اینارو میپوسه. روسری ابریشمی 120به بالابودش 

کلم الناس علی قدر عقولهم  
واقعا. من فقط یه کیف گرفتم اونم نداشتم مجبوربودم.یه شومیز کوتاه گرفتم خدامیدونه خیلیم جنس خوبی نداره ...

آره واقعا هیچی نیست

بازخوبه تو شومیز گرفتی ولی من بخاطر کوتاهیش اونم نمیتونم بپوشم😭

خــدایا بخاطر این نعمـت بزرگ روزی هــــزاربار بگـم شڪرت کمـه❤️پس با هرنفسـی ڪه میڪشم میگـم˝خـدایا شڪـر˝
واقعا. من فقط یه کیف گرفتم اونم نداشتم مجبوربودم.یه شومیز کوتاه گرفتم خدامیدونه خیلیم جنس خوبی نداره ...

من هنوز نصف خریدام مونده کیف کفش روسری شلوار شومیز جمعه میرم خرید. خدا کنه چیز خوبی پیدا کنم

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤

گرونی که اصلا بیداد میکنه یه قیمتایی بهت میگن که شاخ درمیاری

آره واقعا هیچی نیست بازخوبه تو شومیز گرفتی ولی من بخاطر کوتاهیش اونم نمیتونم بپوشم😭

خب منم با دامن میپوشم. منم چیز کوتاه نمیپوشم . از افسریه گرفتم دامنش تازیر زانو 100تومن بخدا شومیزم 100ادم از بی لباسی مجبورمیشه دیگه

کلم الناس علی قدر عقولهم  
من هنوز نصف خریدام مونده کیف کفش روسری شلوار شومیز جمعه میرم خرید. خدا کنه چیز خوبی پیدا کنم

کجا میری خرید؟؟؟

کجا میری خرید؟؟؟

نمیدونم ک. برم ببینم کجا چیز خوبی داره. نازی آبادی جمهوری چیزی

خب منم با دامن میپوشم. منم چیز کوتاه نمیپوشم . از افسریه گرفتم دامنش تازیر زانو 100تومن بخدا شومیزم ...

ست شومیز و دامن خیلی خوشگله ولی خب همینجوریه قیمتش خیلی بالاس

نمیدونم ک. برم ببینم کجا چیز خوبی داره. نازی آبادی جمهوری چیزی

من اونطرفا نرفتم اصلا نمیدونمم هست یا نه که بفهمم ارزش داره رفتنش یا نه

خودم تهرانپارسم که هیچی بدرد بخور پیدا نکردم