2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

1684 بازدید | 13 پست

آیا اقدام ۱۲ساعت قبل و ۱۲ ساعت بعد از تزریق آمپول آزادسازی به نفع جنسیت دختر هست؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
3
100%
خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما باید قبل و بعد آمپول حتما نزدیکی رو داشته باشی چون معمولا کسانی که آمپول میزنن مشکل دارن تو تخمک گذاری و کسی که این مشکل رو داره فقط از خدا میخاد که بچه ی سالم تو بقلش بزاره و معمولا دختر و پسر بودن براش مهم نیس

سو تفاهم نشه منظورم به شما نیس خودمو گفتم

اما چن تا نکته هست

یکی اینکه نمیشه دقیقا گفت که چن ساعت بعد از تزریق آمپول تخمک آزاد میشه

برا بعضیا ۱۲ ساعت بعد آمپول آزاد میشه

برای بعضیا ۲۴ ساعت

برا بعضیا ۳۶ ساعت

برا من فک کنم ۴۸ ساعت بعد بود حتی...

برای همین ما دقیقا نمیتونیم بگیم کی لقاح صورت گرفته

و با یک بار نزدیکی شانس حاملگی خیلی کمه

و شما که  زحمت میکشی و وقت و هزینه میزاری آمپول میزنی پس چند بار نزدیکی داشته باش تا انشالله نتیجه ی ممکن رو بگیری ...

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
ولی فک کنم به قول شما باید گزینه نمی دونم رو میذاشتم  چرا هیچ کس جواب نمیده پس؟

عزيزم دوس داري دختر بشه؟؟ رژيم داشتي؟ كي اقدام ميكني؟ 

منم تو رژيمم واسه پسر اگه خدا بخواد 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
عزیزم شما باید قبل و بعد آمپول حتما نزدیکی رو داشته باشی چون معمولا کسانی که آمپول میزنن مشکل دارن ت ...

ممنونم عزیزم 

راستش اینو واسه دوستم نظر خواهی کردم 

دوتا دختر داره و واسه سومی داره اقدام میکنه 

فک کنم مشکل تخمک گذاری نداره ولی خب بعد چندین  ماه اقدام هنوز موفق نشده 

این ماه هم اینجوری اقدام کرده 

البته من خودم شخصا به این نتیجه رسیدم رژیم و این چیزا الکیه هرچی خدا بخواد همون میشه 

عزيزم دوس داري دختر بشه؟؟ رژيم داشتي؟ كي اقدام ميكني؟  منم تو رژيمم واسه پسر اگه خدا بخواد&nbs ...

نه عزیزم 

این دوستم واسه پسر تلاش میکنه 

دعا کنین به خواسته قلبیش برسه 

دوتا دسته گل خوشگل داره و واسه سومی در اقدامه

نه عزیزم  این دوستم واسه پسر تلاش میکنه  دعا کنین به خواسته قلبیش برسه  دوتا دسته ...

انشالله كه خدا بهش بده عزيزم 🙏🙏🙏

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
نه عزیزم  این دوستم واسه پسر تلاش میکنه  دعا کنین به خواسته قلبیش برسه  دوتا دسته ...

عزیزم دوستتون چکار کرد برا سومیش؟ موفق شد؟؟؟

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز