2777
2789

من قبل از بارداری همینطوری بودم

تخمدان پلی کیستیک داشتم. ولی نمیدونم ربط داره یانه.

بعداززایمانم خیلی بهترشده دردام

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل از بارداری همینطوری بودم تخمدان پلی کیستیک داشتم. ولی نمیدونم ربط داره یانه. بعداززایمانم خ ...

اونوقت باتخمدان پلی  کیستیک راحت باردارشدی؟

تومجردی میشه درمانش کرد این چیزیوکه میگی؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
اونوقت باتخمدان پلی  کیستیک راحت باردارشدی؟ تومجردی میشه درمانش کرد این چیزیوکه میگی؟

منم خیلی درد داشتم بدون قرص قابل تحمل نبود ، هیچ مشکلی هم نبود ، میگفتن انقباضات رحمیه از این حرفا

اونوقت باتخمدان پلی  کیستیک راحت باردارشدی؟ تومجردی میشه درمانش کرد این چیزیوکه میگی؟

اره مشکلی نبود. دوماه قرص خوردم و بعدش باردار شدم.

اره درمان میشه.

نگران نباشیا. شاید هیچی نباشه. من قطعی نگفتم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
نازنین خواهر من که از وقتی یادم میاد وقت پریودش کل محل باخبر میشدن!تا میرفت بیمارستان سرم و آمپول می ...

اره عزیزم منم متاسفانه هروقت اینطوری میشم پدرم میفهمه😐😐😐

الان نیم ساعته ازبیمارستان برگشتم ساعت 7صب همه روخواب زده کردم بیچاره ها😢

ولی من دخترخالم تااینجابودمیگفتن بهش چیزی نیست ولی رفت تهران سونوگرافی داد گفتن یه کیست های خیلی ریزی داری وهموناباعث دردت میشن

دیگه بعضی اینطورین من یه دوره اینقدر درد داشتم به حالت تهوع می افتادم از درد بعد دوتا زایمان هنوز ...

اره بابادکتراازدروغ میگن اگرازدواج کنی خوب میشی  فامیل مام اینطوربودازدواجم کردولی اصلا بهترنشد.

منم امروز ازشدت دردفشارم اومده بود رو8 وحتی نمیتونستم بشینم  😐 واقعا داشتم میمردم حس میکردم یه سنگ بزرگ توشکممه😣

اره بابادکتراازدروغ میگن اگرازدواج کنی خوب میشی  فامیل مام اینطوربودازدواجم کردولی اصلا بهترنشد ...

نه البته دروغ

هستن کسانی که خوب میشن

خود منم بهتر شدم واقعا به نسبت 17 18 سالگیم

الان درد هام اصلا به شدت اون زمان نیست

شایدم سن بالاتر میره بهتر میشه

اره عزیزم منم متاسفانه هروقت اینطوری میشم پدرم میفهمه😐😐😐 الان نیم ساعته ازبیمارستان برگشتم ساعت ...

نه عزیزم خواهر من کل آزمایشات و سونوگرافی رو انجام داده و واقعا چیزی نبوده،اصلا از اولش اینجور بود و وقتی مدرسه میرفت واسه اینکه مردم رو با جیغهاش سکته نده مامانم دو سه روز تا پری شدنش رو نمیذاشت بره مدرسه که خودشون واسه سرم و آمپول ببرنش بیمارستان،واقعا سخته درکت میکنم چون یکیش رو تو خونمون داریم!