2777
2789
عنوان

جفت سرراهی

348 بازدید | 8 پست

کسی بوده که جفتش سر راهی بوده باشه؟؟ من 18 هفتمه خیلی نگرانم آخه ماما بهم گفت چون جفتم سرراهی هستش دیگه بالا نمیره باید استراحت کنی، کسی هست که جفتش سرراهی بوده باشه اما بچه اش سالم بدنیا بیاد تو رو خدا بیاین بهم بگین دارم دق میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من هم اون جوری بود.دکترها می گفتن استراحت کن پا هات را بالا نگه دار.خداراشکر سالمه.نگران نباش ...

میشه از خواهرت بپرسی که دکترا بهش گفتن زایمانش سزارینیه یا طبیعی؟ چون به من گفتن جفت سر راهی باید سزارین بشی

میشه از خواهرت بپرسی که دکترا بهش گفتن زایمانش سزارینیه یا طبیعی؟ چون به من گفتن جفت سر راهی باید سز ...

مال خواهرم سزارین بود.چون بچه اولش هم سزارین بود.وخود خواهرم هم از لحاظ بدنی ضعیف بود.توکت به خدا باشه 

خدایا شکرت
مال خواهرم سزارین بود.چون بچه اولش هم سزارین بود.وخود خواهرم هم از لحاظ بدنی ضعیف بود.توکت به خدا با ...

خواهرت استراحت مطلق بودن؟؟ میشه ازش بپرسی دکتر برا اینکه جفت سرراهی داشته بهش داروی خاصی دادن؟؟ 

خواهرت استراحت مطلق بودن؟؟ میشه ازش بپرسی دکتر برا اینکه جفت سرراهی داشته بهش داروی خاصی دادن؟؟  ...

خواهرم مشکلش سه ماهه سوم بیشتر بود..نه داروی خاصی نداده بودن.فقط استراحت گفته بودن

خدایا شکرت

خودت را ناراحت نکن.هر چی دکترت میگه گوش کن..واستراحت..با آنکه دکتر به خواهرم استراحت مطلق نگفته بود.ولی  استراحت نسبی بود.ولی باز رعایت نمی کرد.دکتر گفته بود چون بچه اخراشه سنگین میشه.خطر داره..ولی خدا صلاح دید به دنیا بیاد تو هم تو کلت به خدا باشه...من خودم هم دوبار سقط داشتم روحیم هر بار داغون شده

خدایا شکرت