به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
هیچی فقط یکم سینم درد میکنه از ماه های قبل کم تر نزن به نظرم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
ببین دعای رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک السمیع ادعا رو بخوت باردار میشی تو قنوت و کلا ذکر لبت کن
بارداری طبیعی ترین پروسه روی زمین هست که به ما واگذار شده تا انجامش بدیم با کمک خدا با انرژی مثبت موجودی سالم و صالح و کارامد برای جامعه رو با وجود خودم پرورش میدم خدایا کمک کن بتونم این مسئولیتو با موفقیت طی کنم
ببین دعای رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک السمیع ادعا رو بخوت باردار میشی تو قنوت و کلا ذکر لبت کن& ...
💖💖