2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست
منم تاخیر داشتم حسابی  اخرش با گل بنفشه باز شد ازمایشمم منفی بود

تو کل زندگیم تاخیر نداشتم سه ماهه تصمیم گرفتم برای بارداری تاخیر دارم، والا بیخیالشم هستم چیز سنگینم برداشتم که میخواد بیاد بیاد ولی نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ علایمی نداری

همه علائم پریودی، حالت تهوع، درد تخمدان، سرگیجه، بی قراری و عصبی بودن

همه چکاب های قبل بارداری دی ماه دادم دکتر گفت سالم سالمی، بدنم باهام لج کرده، به بدنم میگم خب نمیخوای نی نی نگه داری تو خودت حداقل بزار پریود بشم دیگه

منم فردا موعدمه میخواست‌م امروز بیبی چک بزنم پشیمون شدم😐 تامااااام😑 شما علائم چی داشتی؟؟؟

هیچی فقط یکم سینم درد میکنه از ماه های قبل کم تر نزن به نظرم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
بخدا یادم نیست چجوری زدم

ببین دعای رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک السمیع ادعا رو بخوت باردار میشی تو قنوت و کلا ذکر لبت کن 

بارداری طبیعی ترین پروسه روی زمین هست که به ما واگذار شده تا انجامش بدیم با کمک خدا با انرژی مثبت موجودی سالم و صالح و کارامد برای جامعه رو با وجود خودم پرورش میدم خدایا کمک کن بتونم این مسئولیتو با موفقیت طی کنم 
ببین دعای رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک السمیع ادعا رو بخوت باردار میشی تو قنوت و کلا ذکر لبت کن& ...

💖💖

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..