2777
2789
عنوان

دامن بیلرسوت

1280 بازدید | 21 پست

سلام واسه دخترم دامن بیلرسوت خریدم سایزش هم واسش خوبه ولی مدام بند از روی شونش میفته چه راه حلی دارید که بند از روی شونش نیفته ممنون میشم کمکم کنید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا منم همین مشکلو داشتم هیچ کاریش هم نمیشه کرد خیلی کوتاه هم کنی بچه اذیت میشه و شونه هاش درد میگیره دیگه هیچ وقت نمی خرم😬

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
نه حتی یه سایز کوچکتر هم برداشتم ولی باز هم میفته نميدونم چکار کنم

حالا عکس از قسمت بند بزار ..ببینم چطوریه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
دقیقا منم همین مشکلو داشتم هیچ کاریش هم نمیشه کرد خیلی کوتاه هم کنی بچه اذیت میشه و شونه هاش درد میگ ...

وای آره منم  پشیمون شدم مدام باید بندش رو هم بکشم 

به جای گیره ش ...چسبک بدوز ..

منطورم اینه که گیره رو کلا بردار و چسبک بدوزه ...اما بازم فکر میکنم بیفته ...خیلی این مورد رو دیدم ...بدای همین هیچوقت برای بچه هام این مدلا رو نمیخرم

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
یعنی هروقت میخوایم بریم بیرون بند ها رو به لباس زیری بدوزم؟!

یه دقیقه بیشتر وقت نمیبره تنها راه خواهر من این کارو میکنه البته یه لباس مشخص برا زیرش داره که کوک زده به اون

یعنی هروقت میخوایم بریم بیرون بند ها رو به لباس زیری بدوزم؟!

نه فقط از قسمت سرشانه با کوک ریز متصل کن به لباس زیر