2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوش به سعادت ترو خدا به همون زیارتی که میری قسمت میدم منم دعا کن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 بد گرهی تو کارم افتاده نه راه پس دارم نه پیش منم برا سلامتی خودتو خانوادت پنج شب ایت الکرسی میخونم

سلام عزیزدلم

التماس دعا ❤❤❤

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
خوش به سعادت ترو خدا به همون زیارتی که میری قسمت میدم منم دعا کن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 بد گرهی ...

دی ای عکاشه خیلی گره گشاست و معجزه میکنه. واست میخونم. خودتم توی گوگل سرچ کن بخون.

انشاالله گشایش بیفته توی کارت.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....

با اجازه استارتر

دوستان عزیز به این تاپیک مفید هم سری بزنید.

قطعا ضرر نمی کنید.

این تاپیک در مورد نماز شب هست نمی دونم تا حالا خوندید یا نه اما بعد از خوندن پست های این تاپیک دید و نگرش شما در مورد نماز شب به کلی تغییر میکنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2409019/تا-به-حال-در-مورد-فواید-نماز-شب-فکر-کرده-اید?page=1

باور کن وقتی ازت نمی گیره فقط یک ربع - اما مطمئن باش بعد از اون دنیات تغییر خواهد کرد

خدا خودش میگه اگر بنده ای به خاطر من نیمه شب از خواب ناز دل بکنه من هر چه بخواهد به او می دهم.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

التماس دعا برای امضام ❤❤❤❤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

وااای برای منم التماس دعاااا

بگو آقا تو رو جون مادرت دستمو بگیر تا از این برهه زندگی و این دوراهی که هستم بتونم درست بگذرم 😭😭😭🙏🙏

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍