2777
2789
عنوان

تاحالا شده؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 19 پست
منم اینجوری بودم‌ فهمیدم ارزش نداشت دوست داشتن زیادی 

نه من واس چیزی که ارزش نداره اینجوری نمیشم خداروشکر انقدرعاقل هستم شوهرمم بیچاره نمک نشناس نیست که قدرندونه

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بعضی وقتا میگم نکنه از سادگیم سو استفاده کنه من فکر میکنم همه آدمها زرنگن الا من فکر میکنم همه را ...

نه من از شوهرم همه جوره مطمعنم من ترسی از خیانت و اینجور کارا ندارم من میترسم شوهرمو ازدست بدم خدایی نکرده زبونم لال.میگن وقتی آدم یه چیزی رو خیلی دوس داره خدا میگیره اونو ازش من همش به این جمله فکر میکنم دارم دیوانه میشم

از هرچیزی بترسی سرت میاد قوی باش و شخصیت مستقل داشته باش.مردا زنای بد پیله و وابسته رو دوست ندارن

اتفاقا منم اینجوری نیستم که چون خیلی دوسش دارم یه سره از سرو گردنش آویزون بشم واینجور کارا و سبک بازیا رو نداریم ما من ذهنم مشغوله حتی به خودشم نگفتم که اینطوری شدم من فکر میکنم هورمونای بارداریمه