2777
2789
عنوان

من مادر بدی ام

1546 بازدید | 127 پست

امروز پسرمو خیلی زدم ..لباس فرمشو گم کرد ِِ تو راه مدرسه..بعد از کلی داستان بافی و دروغ بلاخره گفت گمش کرده..زدمش و انداختمش تو حیاط...هنوز عصبی ام ولی پشیمون شدم😳

...

قسمتی تا کمی حق داری

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

😦

یابن الحسن! ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.... 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷 ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد..... در دام مانده باشد، صیاد رفته باشد.....🥲 یا حجت بن الحسن ادرکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیشتر  از دروغ گفتن ش ناراحت شدم 

شما با رفتارتون  باعث شدید  بار بعدم  دروغ بگه ولی حرفه ای تر .....

چون حس امنیت نمی کنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
حس میکنم خیلی مادر بدی ام😥

فکرت درسته

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

متاسفانه منم همینطور وقتی عصبانی میشم میزنم در حد شدید بعدم کلی پشیمون میشم و از خودم بدم میاد .طبیعیه البته شاید برا امثال من طبیعی باشه ممکنه بعضی ها باشن خیلی صبور و آروم .

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏