2777
2789

برای آبرسانی پوست...سیاهی زیر چشم و پر شدن صورت...رنده کن بزار رو صورتت اگ گلاب اصل داری با گلاب ترکیب کن

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از اون ماسک آماده ها خوب نیستن؟؟؟

آماده فقط آلوورا داشتم خوب بود...ولی طبیعیو ترجیح میدم من

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

بچه ها حالا که صحبت از زیباییه منم راهنمایی کنید برام یه رنگ مو خوشرنگ بگید که به موهام بدارم.دکلره نخاد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
برای آبرسانی پوست...سیاهی زیر چشم و پر شدن صورت...رنده کن بزار رو صورتت اگ گلاب اصل داری با گلاب ترک ...

عزیزم من رندشو میذارم چند دقیقه بذارم بمونه نیم س خوبه یا کمه ؟؟چون ضرر ندراه که زیاد بمونه ،من پوستم دهیدراتس و اگه پر هم کنه صورتمو خخخ خوبه ابرسان گرون پولشو ندارم مجبورم خیار بذارم ابرسانی کنه ارزونم میگرم جوش میزنم بعد چند مدت نتیجه میده معلوم میشه اثرش ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم من رندشو میذارم چند دقیقه بذارم بمونه نیم س خوبه یا کمه ؟؟چون ضرر ندراه که زیاد بمونه ،من پوست ...

وایی ببخشید گلم خیلی وقت بود نیومده بودم تازه دیدم...اره عزیزم نیم ساعت عالیه...سفیدع تخم مرغم هم خیلی خوبه هم بن کف بدع بعد بزن ب صورتت به زیر چشمم میتونی بزنی...عسل و ماست هم ترکیبش خیلی ابرسانه عزبزم

سفیده تخم مرغ ویکقاشق الورا رنده شده ویکقاشق خیار رنده شده ویکقاشق چایخوری عسل ویکقاشق چایخوری گلیسیرین ‌که دو قطره ابلیمو وگلاب بریزی

پوست صاف و براق ابرسانی وجوش وچروک ریزازبین میبره

عالییییه

سفیده تخم مرغ ویکقاشق الورا رنده شده ویکقاشق خیار رنده شده ویکقاشق چایخوری عسل ویکقاشق چایخوری گلیسی ...

اینو خودتون نتیجه گرفتین؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز