بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای آبرسانی پوست...سیاهی زیر چشم و پر شدن صورت...رنده کن بزار رو صورتت اگ گلاب اصل داری با گلاب ترک ...
عزیزم من رندشو میذارم چند دقیقه بذارم بمونه نیم س خوبه یا کمه ؟؟چون ضرر ندراه که زیاد بمونه ،من پوستم دهیدراتس و اگه پر هم کنه صورتمو خخخ خوبه ابرسان گرون پولشو ندارم مجبورم خیار بذارم ابرسانی کنه ارزونم میگرم جوش میزنم بعد چند مدت نتیجه میده معلوم میشه اثرش ؟
برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم من رندشو میذارم چند دقیقه بذارم بمونه نیم س خوبه یا کمه ؟؟چون ضرر ندراه که زیاد بمونه ،من پوست ...
وایی ببخشید گلم خیلی وقت بود نیومده بودم تازه دیدم...اره عزیزم نیم ساعت عالیه...سفیدع تخم مرغم هم خیلی خوبه هم بن کف بدع بعد بزن ب صورتت به زیر چشمم میتونی بزنی...عسل و ماست هم ترکیبش خیلی ابرسانه عزبزم
تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
سفیده تخم مرغ ویکقاشق الورا رنده شده ویکقاشق خیار رنده شده ویکقاشق چایخوری عسل ویکقاشق چایخوری گلیسی ...
اینو خودتون نتیجه گرفتین؟
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی