2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین؟؟

67 بازدید | 11 پست

به نظرتون راسته که میگن اگه آرزویی داری پتانسیل رسیدن به اون آرزو رو هم تو وجودت داری!؟؟

من الا 23 سالمه و متأهلم رشته دبیرستانم ریاضی بوده ولی الان خیییییلی دلم میخواد پزشک بشم به نظر شما اگه بخونم الان میتونم دولتی بیارم؟؟

به کنکورش که فکر میکنم کلا انگیزمو از دست میدم انگار!!

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته

حس توصیح و راهنمایی ندارم

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

ولی میشه منم مثل شما بودم

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی میشه منم مثل شما بودم

از چه نظر مثل من بودید؟؟

جون من یه صلوات بفرست حسش بیاد برات واقعا به انرژی و راهنمایی نیاز دارم💗💗💗

منم 22سالگی شروع کردم به خوندن برای کنکور.سال95قبول شدم

سال 92که کنکور دادم هم رتبم شد 20هزار منطقه یک

و بعد از اینکه رفتم دانشگاه و دیدم میانگین سن کلاسمون25هستش فهمیدم دغدغه ای که قبل رفتن داشتم الکی بود و خیلیا هستن مثل من بزرگ تر از من که دوباره خوندن برای کنکور

پس میتونم به نظرت؟؟؟    

خواستن توانستن است بله میتونی

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
منم 22سالگی شروع کردم به خوندن برای کنکور.سال95قبول شدم سال 92که کنکور دادم هم رتبم شد 20هزار منطقه ...

خوش به حالت 

پس منم با امید به خدا شروع میکنم بخونم برا کنکور 99 پزشکی😍

خوش به حالت  پس منم با امید به خدا شروع میکنم بخونم برا کنکور 99 پزشکی😍

ان شا الله موفق میشی

امید به خدا پس دعا کن برام ایشالا کنکور 99 پزشکی بیارم😍

ان شالله

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند