2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حشرات دعا و جادو هستن تو خواب .یه جایی خوندم اینو

اااااااا 

روو كمرم بود يه دونه.، زنده بود ولى انگار داشت مچاله مى شد خودش، بعد من با دستم برش داشتم انداختمش 

مى دونى چى مى شه؟

يه جا نوشته بركت يه جا نوشته ناراحتى 

نکته های خوابتو ببین ب کدومش بیشتر میخوره 

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

بچه ها من خواب ديدم زنبور چشمم و نيش زد ولي درد نداشت فقط چشمم باد كرد

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
اااااااا  روو كمرم بود يه دونه.، زنده بود ولى انگار داشت مچاله مى شد خودش، بعد من با دستم برش ...

وقتی پرتش کردی فک کنم اثری روت نداشته باشه چون کلا کشتنو مقاومت و اینا خوبه نوشته بود تو کتاب

وقتی پرتش کردی فک کنم اثری روت نداشته باشه چون کلا کشتنو مقاومت و اینا خوبه نوشته بود تو کتاب

اااا كتاب دارى؟؟؟ ببين يه سوال ديگه مى شه جواب بدى وقتتم مى گيرم، خواب مردن راسته كه مى گن عمر طولانى مى شه؟ 

يادم نيست دقيق😂 مورچهه توو مغزمه از صبح

😂اگ چیزی یادته بگو من بگردم برات

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙