2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها من پارسال استخدام بودم بعد بیمه داشتم واسه تامین اجتماعی بعد که از اونجا رفتم با اینکه اعتبار دفترچه ام تا ۹۸ بود ولی خودم با دستای خودم دفترچه م رو بردم دادم بیمه (نمیدونم چرا !!! ) گفتم بفرمایید من بیمه م تموم شده !! بعد الان که میخوام برم از جای دیگه بیمه بگیرم به من میگن بیمه ت باطل نشده و اینکه گفتن دفترچه قبلیت رو بیار. بهم گفتن اونجا نامه به شما دادن که بیمه ت باطل شده ؟ گفتم نه . الان من یعنی بیمه داشتم ولی با دستای خودم رفتم دفترچه م و تحویل دادم ؟؟؟!!! 

گلم برو تامین اجتماعی بگو دفترچمو اینجا گم کردم یکی دیگه برام بزنین

مرسی عزیزم یعنی قبول میکنن ؟ چون من دیگه تو اون شرکت نیستم . یعنی نگاه نمیکنن حق بیمه رد سده یا نه ؟ اعتبار دفترچه م ولی تا اواخر ۹۸ بود 

عزیزم شما هنوز سابقه بیمه دارید و براساس همون سابقه بیمه قبلیتون جای دوم استخدامتون میکنن

برو تامین احتماعی بگو محل کارم عوض شده میگن دفترچه بیار و من قبلا دفترچه رو به شما تحویل داده بودم 

بچه ها ببخشید انقدر اعصابم سر این قضیه خورد شده اصن داغووووونم . یکم دلداری بدید 

دلداری چیه 

چیزی نشده

برو بگو من اشتباهی فکر کردم بیمه م قطع شده اومدم دفتر رو دادم به شما اما تا پایان 98 اعتبار داشت الان برای محل کار جدید میگن دفترچه تو بیار 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز