سلام پسر من دو ماهشه همین مشکلو داره هنوز پیش متخصص نبردم ولی دکتر اطفال گفت بین شیش تا یه سالگی بای ...
سلام عزیزم خوبی من اومدم از بیمارستان پسرمو عمل کرد وخداروشکر خیلی بهتره پیام دادم بگم نترس عملش ۳ الی۴ساعت طول کشید بعد که بهوش میاد تا شب اول خیلی درد داره وبچه خیلی اذیت میشه من فقط راه میرفتم ولی مرتب بگو مسکن بزنن وشربت بروفن میده که خیلی عالیه درمورد سوند هم اصلا نگران نباش وصله به بچه با چسب یه مای بیبی زیره که به اندازه سر سوند سوراخه وسرشم اومده تو مای بیبی دوم عوض کردنش خیلی راحته فقط مای ببیبی رو را عوض میکنی امیدوارم بچتو ببری وراحت برگردی
من پسری ۲۸ ساله خودم ماورزادی مشکل هیپوسپادیاس دارم که به طور کامل ترمیم نشدم و اطلاعات بسیاری در این بیماری دارم اگه کسی کمک بخواد یا خودش یا بچش این مشکل رو داره بیاد تبادل نظر کنیم و من میتونم کمک زیادی بهش بکنم یا اگه خودش تجربه عمل موفقیت آمیز داره منو راهنمایی کنه
برای ویزیت و جراحی تخصصی هیپوسپادیاس میتونید برید پیش دکتر افشین تجلی وبسایت دکتر افشین تجلی
چون دکتر علیزاده از ایران رفته تصمیم گرفتم برم پیش دکتر تجلی اما ایشون هزینه دستمزدش خیلی بالا هست سکه میگیرن به جز هزینه کلینیک خصوصی که کار میکنن و تازه چند نوبت هم عمل میخواد که هر بار دستمزد جداگانه واقعا سخته. به جز هزینه های دیگه ای که جراحی معمولا داره