2777
2789
عنوان

همزاد و چله افتادن رو کسی یعنی چی؟

5969 بازدید | 56 پست

سلام خانوما من دخترم تازه فوت کرده و رفتم پیش یه روحانی بهم گفت که تو چله افتاده روت و همزاد داری که باعث میشه یا اصلا بچه دار نشی یا اگه حامله شدی سقط بشه یا وقتی بچت بدنیا اومد میمیره.....گفت روز چهارشنبه بیا تا باطل کنم

کسی اطلاع داره یعنی چی؟

فقط خواهش میکنم درمورد دخترم چیزی نگین

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من درجریان تاپیکات بودم. نمیدونم والا شنیدم ولی باور ندارم. اما اگه اعتقاد داری برو قم یه انتشاراتی هست اون راهنمایی میکنه آدمایی که دچار اتفاقات متافیزیکی و ماورایی شدن 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یعنی شب عیدی طرف داره جیبتو خالی میکنه😕😕😕 

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

من اعتقادی ندارم عزیزم ولی اگر ارومت میکنه برو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یعنی طرف شما رو بی سواد و هالو فرض کرده😑

نمیدونم که....آخه اصلا بهش نمیومد همچین آدمی باشه خیلی مومن بود بهم گف تو ناشکری میکنی کم کم بخاطر این مصیبت داری میری تو گروه دشمنان خدا گف باید همه ی فکراتو از تو دلت بریزی بیرون وگرنه تا ابد دنیا واست همینجوری میمونه

عزیزم بستگی به اعتقادت داره به منم گفتن رفتم باطا کردم پول زیادی هم ندادم به من گفت هر چقدر دادی دادی منم 40 تومن دادم بعضی ها مسخره میکنن چون اعتقادی ندارن شما اگه اعتقاد داری برو نداری نرو

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
سلام عزیزم من درجریان تاپیکات بودم. نمیدونم والا شنیدم ولی باور ندارم. اما اگه اعتقاد داری برو قم یه ...

آخه اصلا شرایطشو ندارم برم قم

نمیدونم که....آخه اصلا بهش نمیومد همچین آدمی باشه خیلی مومن بود بهم گف تو ناشکری میکنی کم کم بخاطر ا ...

خدا بیامرز مادرم میگفت سر بچه اولش که به دنیا اومد یه زنه اومده بود خونشون بچه دار نمیشد خودشو انداخت رو مادرم ۳ بار دستاشو کشید رو بدنش بعد رفت .یه چند وقت بچه دار شد.از این طرف بچه مامانم حسابی گریه میکرد یه ماه پدرم بیکار شد.اینام یه گوسفند عقیقه کردن بعد اروم شد بچه

من اعتقادی ندارم عزیزم ولی اگر ارومت میکنه برو

فقط برای آروم شدن نه....بیشتر میترسم این چیزا راست باشه،آخه یه نفرم چله داشت دقیقا حالت هامون شبیه همه،ولی اون خوشبختانه زمان بارداریش متوجه شده و چلشو براش برداشتن

فقط برای آروم شدن نه....بیشتر میترسم این چیزا راست باشه،آخه یه نفرم چله داشت دقیقا حالت هامون شبیه ه ...

میگم که عزیزم اگر فکرمیکنی نری پیشش همش استرسشو داری برو که خیالت راحت بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم بستگی به اعتقادت داره به منم گفتن رفتم باطا کردم پول زیادی هم ندادم به من گفت هر چقدر دادی داد ...

اعتقاد دارم راستش بخاطر شرایطی که دارم و چیزایی که دیدم ....

شما میشه بگی چجوری بودین و از کجا فهمیدین که چله دارین؟

2790
2778
2791
2779
2792