2777
2789
عنوان

حالم از بچه داری بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای خدا نصیب نکنه داولش تقصیر خودت بوده دیگه عادتش دادی . حالام چاره ای کن برو روان شناس کودک راه حلی بزاره جلوی پات کمتر اذیت شی عزیزم
سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید ... رها میکنم تا خدا هدایت کند ... دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود ... خودم را به او میسپارم تا آرام شوم ...
بجه است دیگه جه توقعی دیگه ای داشتی ؟کوجولو و وابسته و معصومه به تو نجسبه به کی بجسبه
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
از وقتی دنیا اومد همه گفتن تحمل کن بزرگتر شه بهتر میشه.تا 4 ماهگیش هر شب تا ساعت 4 صبح بیدار بود.هرچی هم میگذره بهتر که نمیشه بیشترم شیطونی میکنه
نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...
منم خیلی خسته شدم همزمان که من مرتب میکنم اون بهم می ریزه!سر غذا که نمیفهمم چی میخورن.هر چی بخواد باید بهش بدم وگرنه جیغ و داد میکنه.به همه چی دست میزنه.غذا نمیخوره فقط شیر میخوره. حسرت یک خواب راحت رو دارم.پیش کسی هم نمیتونم بذارمش.فقط امید دارم تا چند ماه دیگه بهتر بشه
از وقتی دنیا اومد همه گفتن تحمل کن بزرگتر شه بهتر میشه.تا 4 ماهگیش هر شب تا ساعت 4 صبح بیدار بود.هرچی هم میگذره بهتر که نمیشه بیشترم شیطونی میکنه
نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...