2777
2789
عنوان

عفونت دندان عصب کشی شده. کمک.

56982 بازدید | 42 پست

دوستان سلام تورو خدا به دادم برسید

من یکشنبه دندونمو عصب کشی کردم دکتر بعدش بهم دارو داد.( آموکسی سیلین مترونیدازول و ژلوفن ) منم از روز اول مرتب آنتی بیوتیک هامو مصرف میکنم اما از دیشب لپم باد کرده کمپرس یخ گذاشتم(همین الانم روی لپمه) آب نمک قرقره کردم اونم چند بار یکم بهتر شده اما خوب نمیشه دهنم یه بویی گرفته. قبلا دو بار عصب کشی کرده بودم اما انقدر عفونت نمی کرد. امکان داره با داروهایی که بهم داده عفونتم درست نشه؟😢 😭 

به نظرتون الان نیازه برم دکتر بازم یا طبیعیه ؟ پنجشنبه همین هفته وقت دوم دندونپزشکیمه. به نظرتون تا اون موقع بهتر میشه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همين الان زنگ بزن بهش بگو وانستا تا بعد

زنگ زدم الان ملیکا جون میگه طبیعیه اگه بدتر شد فردا بیا دکتر داروتو عوض کنه. اگرم عفونت داشته باشه دکتر شستشو میده برات.خیلی نگرانم میترسم این آخر سالی دکتره عجله ای برام پرش کنه بعدا مصیبت بشه. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

وقتی دندون توی این شرایط باشه عصب کشی نمیکنن،

فعلا داخل کانال دندونو واست تخلیه کرده و دارو داده تا عفونتش خوب بشه تا بعدا پرش کنه.

داروهاتو تا آخر بخور خوب میشه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
مال من آبسه کرد بعدش البته چند ماه بعد هر چی هم عکس گرفتن مشکلی نبود آخر کشیدمش

میدونی چرا بعدش آبسه کرد؟ یعنی تقصیر دکتره بوده با عفونت برات پرش کرده بوده؟

وقتی دندون توی این شرایط باشه عصب کشی نمیکنن، فعلا داخل کانال دندونو واست تخلیه کرده و دارو داده تا ...

جالب اینجاست خود لپم سوای لثه هم درد میکمه گمونم جای سوزن آمپوله

میدونی چرا بعدش آبسه کرد؟ یعنی تقصیر دکتره بوده با عفونت برات پرش کرده بوده؟

نه اصلا معلوم نشد

عصب کشی هم کامل و درست بود

وقتی دندون رو کشید لای اون ریشه های دندون چرک بود

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اگه حالتون بد نمیشه سرکه سیب قرقره کنید تمام عفونت ومیکشه بیرون یا با آب قاطی کنید قرقره کنید

نه حالم بد نمیشه اونم امتحان میکنم.

نه اصلا معلوم نشد عصب کشی هم کامل و درست بود وقتی دندون رو کشید لای اون ریشه های دندون چرک بود

عزیزم دندونت لپ پر شده بود عصب گشی کردی یا از وسط نصف شده بود؟ ماله من از وسط نصف شد.راستی از دکتر نپرسیدی علتشو؟

حتما امتحان کنید من همیشه کارم همینه 😊

الان پا شدم دارم قرقره میکنم ممنون❤

نه اصلا معلوم نشد عصب کشی هم کامل و درست بود وقتی دندون رو کشید لای اون ریشه های دندون چرک بود

نکنه ضربه خورده بوده بهش من شنیدم با ضربه هم امکان داره دندون عفونت کنه.

عزیزم دندونت لپ پر شده بود عصب گشی کردی یا از وسط نصف شده بود؟ ماله من از وسط نصف شد.راستی از دکتر ن ...

نه اصلا

اول روکشش افتاد

بعد اندازه یه جوش کوچولو کنارش روی لثه ام دراومد

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است