سلام بچه من الان یه ماه مدام نق میزنه مدام اصلا اروم نیست نه ماهشه دندون داره واسه دندونش نیست ولی همش بهونه گیره اصلا حتی به کارهای شخصیم حتی نمیرسم آویزون میشه بهم میگه بغلم کن بغلش میکنم دوباره گریه میکنه بذار زمین میزارمش زمین درجا گریه میکنه وآویزونه میشه بهم
پسر من که ۱۹ ماهشه همینه موندم قدیم وقتی میدیدن یه بچه اینجوریه چطوری ۷_۸ تا دیگه هم میاوردن😕😟
قدیما بچه رو قنداق میکردن مینداختن یه گوشه 😂😂فق موقع شیر دادن بغل میکردن
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
منم همینم ولی آخه بچه جاریم خیلی آرومه وهمه مقایسه میکنن بچم رو که چرا اینقد نق میزنه
نع بابا بچت رو با كسى مقايسه نكن اصلا الان همسايه پايينى ما يه دختر ٣ ساله داره و يه پسر ١٠ ماهه پسرش دو هفته از پسر من بزرگتره اصلا من صدايى از اين خانواده و بچه هاش نميشنوم انگار خونه خاليه هر بچه اى يه جوره ديگه چكارش ميشه كرد😖
والا زن عموم میگه پسر عمومو قنداق کرده بود بچه چهار دستو با از تو قنداق در اومده بود رفته بود حیاط همون چهار دسته پا اومده بود خونه ما تو یه حیاط زندگی میکردن بعد قنداق مونده بود خونشون بچه جهار دست و پا اومده بود خونه ما میگ اومدم دیدم قنداق هست بچه نیشت کل خونه رو بهم زدم بچه رو پیدا نکردم مامانمم بهش نگفته بود که بچه دست منه😂😂 همه حا رو در بدر دنبال بچه میگشتن
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم