2777
2789

الان دو ساله با یه نفر دوستم که ۴ ماهه نامزد کردیم(عقد نیستیم فقط خواستگاری اومدن خانواده هامونو در جریان گذاشتیم) آدم خیلی خوبیه واقعا دوسم داره فقط تا زمانیکه نسبت به یه چیزی حساس بشه یا حسودی کنه..

چند روز پیش سوار یه تاکسی شدم که از ورامین بیام تهران (مادربزرگم ساکن ورامینه) من جلو نشستم از شانس من مسافرا تو مسیر یکی پیدا شدن من یه مسافت طولانی با راننده تنها موندم 

راننده آدم عوضی بود و یه سری حرفای مفت زد و من با بدبختی پیاده شدم وقتی پیاده شدم نامزدم زنگ زد انقد اعصابم خورد بود قضیه رو براش تعریف کردم الان چند روزه سر این موضوع دعوا داریم میگه باید مشخصاتشو بدی بگی کجا سوار شدی من برم پیداش کنم منم نمیخام بخاطر دو کلمه حرف مفتی که اون آدم مریض زده آبروم تو شهر مادریم بره ولی نامزدم نیمفهمه الان چند روزه کارمون شده جرو بحث خیلی داغونم نمیدونم چیکار کنم حتی به فکر بهم زدن افتادم چون همیشه با این رفتاراش و حسادتایی که یه جاهایی واقعا بی مورد میکنه شروع میکنه به دعوا کردن منو داغون کرده 😔😔😔😔

خب توکه میدونی نامزدت حساسه چرا تعریف میکنی😐

شوهرمن حساس نیست ولی بازم تعریف نمیکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اخ آخ نباید تعریف کنی که..و حتما با یه ادم‌مطمئن برو

.خدا بهت رحم کرده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بي منطق نيست تو بي عقلي كه اينجور چيزارو واسه ي مرد تعريف ميكني

هنوز سن ازدواجت نرسيده چون نميدوني ك ي مرد رو چ چيزايي حساسه بيشتر كتاب بخون

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

این حسادت نیست خب راست میگه..منم‌باشم‌پدر اسن آدم و در میارم

.آبرو تو شهر مادری کیلو چند

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم یه سری مسائل اصلانبایدبگی چون اخلاقش میدونی .پس سعی کن وقتی میدونی چزیبفهمه دعوادرست میکنه اصن نگو

میخام ازخودم یه زن قوی ومحکم بسازم یه زنی که فقط وفقط به خودش تکیه کنه میخام وبهش میرسم مهم نیس که بقیه بگن محاله