2777
2789
عنوان

سفر تركيه

661 بازدید | 53 پست

الان اب و هواش چطوره لباس پالتو بايد پوشيد!؟

بابام خيلي رو مخه ميگه بايد شال و مانتو تنت باشه ولي بدم مياد همه نگام كنن نميدونم چيكار كنم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

هوا سرده

کلا مجبوری الان کلاه بذاری

یا شال بپوشی

با لباس گرم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوا سرده کلا مجبوری الان کلاه بذاری یا شال بپوشی با لباس گرم

خب شانس اوردم پس كلاه ميزارم و پالتو ميپوشم😂😂😂

خوش بگذره ...من وشوهرم داریم نقشه میریزیم امسال عید نمی‌تونیم سفره بندازیم چکار کنیم سفره عید رنگ بگ ...

چرا نمیتونین

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
استانبول 

استانبول اب وهوای مدیترانه ای داره تو این فصل سرمای انچنانی نداره البته شبها درجه حرارت فرق می کنه تا روزها ولی در کل مطبوع هست باز هم بستگی به خودت داره که سرمایی هستی یا گرمایی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خوش بگذره ...من وشوهرم داریم نقشه میریزیم امسال عید نمی‌تونیم سفره بندازیم چکار کنیم سفره عید رنگ بگ ...

عزيزم انشالله سفرتون پر بركت باشه 

ولي خب بخدا باباي منم خيلي زحمت كشيده روزايي بوده كه ٣تا جا كار ميكرد پست سر هم خونه نميومد الان بالاخره بايد يه تفريحي كنه

جاي اين پستت تو اين تاپيك نبود. كاش ميفهميديم كجا بايد چي بگيم

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
من بلژيك و هلند رفتم حجاب داشتم هيچكس هم نگاهم نميكرد. تركيه كه كلي هم مسلمون داره!

خب پس خوبه 😍شوهرم ميگه كلاه بزار و تونيك بپوش مشكل بابامه😂

استانبول اب وهوای مدیترانه ای داره تو این فصل سرمای انچنانی نداره البته شبها درجه حرارت فرق می کنه ت ...

پس همون مانتو بهتره