2777
2789
عنوان

خونریزی

95 بازدید | 5 پست

بچه ها من مدتیه که عذر خواهی می کنم بعد از رابطه خونریزی دارم در حدی که باید حتما نوار بزارم‌.

تقرییا ۲ سال پیشم اینجوری شدم دکتر کلیندامایسین داد زدم خوب شدم گفت التهابه. اما الان هم ی دوره کلیندامایسین زدم هم پماد کلیندازول که ترکیب کلیندامایسین و کلوتریمازوله. ۲ دوره زدم اما بازم بعدش اینجوری میشم. فعلا انقدر کار دارم وقت دکتر رفتن ندارم. کسی بوده که اینجوری شده باشه ؟ دارو چی زدین ؟

التهاب در چه حده خب؟شما باید معاینه بشی دوست خوبم،شاید نیاز باشه داروی قوی استفاده کنی.من التهاب خفیف داشتم بهم داکسی سایکلین دادن..

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
التهاب در چه حده خب؟شما باید معاینه بشی دوست خوبم،شاید نیاز باشه داروی قوی استفاده کنی.من التهاب خفی ...

می دونم باید برم دکتر ولی از دکتر زنان بیزارم. الانم که نزدیک عید هزار تا کار دارم وقت نمی کنم برم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وا یعنی چی بیزاری اینا اصن نشونه ی خوبی نیست تست پاپ اسمیر و hpvدادی

آره ۲ سال پیش دادم پاپ اسمیر همراه با hpv . مشکلی نداشتم گفت ۳ سال دیگه فقط پاپ اسمیر خالی بده

می دونم باید برم دکتر ولی از دکتر زنان بیزارم. الانم که نزدیک عید هزار تا کار دارم وقت نمی کنم برم

سلامتیت مهمتر از کارهای عیده...فقط دوساعت وقتت رو ازاد کن و یه لحظه برو دکترزنان،اگه میگی بیزاری،لااقل  هر دکتری که خودت صلاح میدونی برو..فقط دوساعت...فکر کن داری میری بیرون خرید کنی یه لحظه هم سلامت خودت رو چک کن..اینجوری عیدت رو هم بی استرس میگذرونی😍چون تعطیلات عید دکترها هم نیستن..به این فکر کن که دکتر نری و کل تعطیلات عیدت رو استرس داشته باشی که وای چرا اینجوریم و چرا حالم خرابه

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
2790
2778
2791
2779
2792