2777
2789
عنوان

علائم بارداری

114 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان من ده روز پیش موقع تخمک گذاریم اقدام داشتم حدود پنج روز بعدش کمردردم شروع شد.گاهی یک طرفه درد میگیره گاهی کل لگنم.پایین ترین قسمت کمر.دو روز هم هست ک تغییر دما از گرگرفتگی تا احساس سرما رو تجربه میکنم.چند روزم هست ک ببخشید اما شوورتم تمام مدت خیسه از ترشحات ابکی.این سه تا نشونه رو کسی داشته و باردار بوده؟ب نظرتون احتمال بارداری هست؟8روز دیگه موعدمه زودترین زمانی ک میتونم ازمایش خون بدم ب نظرتون کی هست؟

من شنیدم . اگر 8روز از زمان لقاح بگذره تو خون قابل ردیابی هست و نشون میده. حداقل شاید مشکوک بزنه . و ...

سه روز پشت هم آز تيتر بتا بدى اگه بتا درحال بالارفتنه يعنى باردارى

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم علائم بارداریه منم قبل از موعدم این علائمو داشتم. 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
باردار بودی؟

اره عزیزم الان هفته10هستم. هفته4فهمیدم باردارم. تمام علائمی ک گفتیو داشتم.دل درد و ترشح زیاد و گر گرفتگی و بی حالی و سینه درد و..... 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
اره عزیزم الان هفته10هستم. هفته4فهمیدم باردارم. تمام علائمی ک گفتیو داشتم.دل درد و ترشح زیاد و گر گر ...

مررررسی عزیزم حالا سه چهار روز دیگه میرم ازمایش میدم دستت درد نکنه خوشحالم کردی

انشاله ک بارداری عزیزم 

درد کمر و لگن کلافم کرده فقط.ترشح هم زیاد دارم.سینمم درد گرفته دو روزه ک چون همیشه قبل موعدم اینجوری میشم بهش اهمیتی نمیدم.فقط درد کمر و ترشح برام غیر عادیه.کسی بوده اینجوری باردار باشه؟

الان بارداری؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
ن عزیزم باردار نبودم ولی هنوزم همون علائمو دارم.فک کنم واکنش بدنم ب اقدامه خخخخ

منم همینجوریم😑😑هرماه علائمم بیشترو شدیدترو عیرقابل تحملتر میشه😭

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
من فقط از کمردرد و ترشح خسته شدم واقعا نمیدونم چرااینجوریه...

من ترشح نداشتم الان یکم دارم ولی گر میگرم این سری سفتی زیر دلمم مونده با حالت تهوع 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز