2777
2789
عنوان

دکتر پوست که برا جوش نتیجه داده

2182 بازدید | 20 پست

دوستان من از تبلیغات خسته شدم .هر چقدر سرچ می کنم یه عده دکتر خاص رو می گن مثل فخیم و سلیمانی و مولا زاده .نمی دونم راست یا دروغ چون دکتر از جمله همین سلیمانی رفتم وقت زیاد می ذاشت پولکی هم نبود ولی یه دوره یه ماهه انتی بیوتیک و دوتا کرم داد فقط یه جلسه گفت خوب نشد با اینا راکوتان بخور مگه من دنبالم راکوتانم پس دکتر با یه جلسه باید راکوتان بده؟خیلی هم تعریفش می دن چون اینو گفت من جلسه دوم اشتیاقی نداشتم برم حتی دیگه دکتر نرفتم زده شدم.در حالی که به گفته خودش جوشام متوسط بودن نه شدید و فقط تو یه ناحیه صورتم.لطفا بدون تبلیغ دکتر پوست معرفی کنید برا پیدا کردن ریشه جوشام .من واقعا جوشام انقدر زیاد نیست ولی خیلی بد رنگ و ملتهب می شن طوری که دو سه تاش انگار تو صورتم کل دنیا رو خبر می کنن و بدتر خودش و جاش تا شش ماه بزاری می مونن.لطفا این تاپیک رو جواب بدین اگر جدیدا از دکتر پوست نتیجه دیدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم عفونت کلیه داشته یه قرص خورده همه جوشای کمر و صورتش هم رفته!!!مشکل داخلی نداری؟

نمی دونم ازمایش می دم و سونو هم از لحاظ زنان و هم کبد که خوب بودن اما بازم بعد بارداریم جوشام خوب نمی شن .می دونم ریشه داخلی دارن چون سنم 32 هست و تو نوجونی و قبل سی سال جوش نداشتم .اما با ازمایش به نتیجه نرسیدم ازمایشام خوبن .بدنم هم جوش نداره فقط پایین صورتم.سونو تخمدان و ازمایشام نرمالن.خیلی روحیم خرابه با پسرم هم بداخلاقی می کنم گاهی از دست خودمم خستم 

من از دکتر شهامی واقعا نتیجه گرفتم  راکوتان هم نخوردم  چند نفر از خانومای اینجا هم فرست ...

عزیزم یکم برام توضیح می دی؟شما هم جوشاتون مقاوم بود؟اسم کوچیکشون چی؟

عزیزم یکم برام توضیح می دی؟شما هم جوشاتون مقاوم بود؟اسم کوچیکشون چی؟

آره عزیزم من جوشای ملتهب و قرمز داشتم که کل صورتمو داشت میگرفت. تقریبا دوره درمانم دوماه طول کشید .الان یکسال میگذاره و واقعا از اون موقع جوش نزدم. 

دکتر غلامعلی شهامی 

سلام دوستان من از سن بلوغ تا الان که ۲۳ سالمه جوش میزنم هم صورتم هم بازو و سینه و پشتم و کلافم کرده دیگه هر دکتریم‌میرم نتیجه نمیگیرم و فقط دوره ای که دارو میدن خوب میشم میخوام یه دکتر خوب سمت سعادت اباد برم اگر سراغ دارید عکسام توی پیج اینستام هست ببینید پوستمو sahelbeautyblog@

آره عزیزم من جوشای ملتهب و قرمز داشتم که کل صورتمو داشت میگرفت. تقریبا دوره درمانم دوماه طول کشید .ا ...

سلام 

منم دقیقا مثل شما هستم 5 ماهه راکوتان مصرف مردم یه ذره هم خوب نشد جوشام حتی یکی هم نرفت

میشه لطف کنین بگین چه دارویی برای شما تجویز کرده من کلافه شدم هی دارم از همین جوش ها میرنم ممنون میشم کمکم کنین