2777
2789
عنوان

ترس از بی بی چک

956 بازدید | 54 پست

چند وقته اقدامم . خودم زیاد علاقه نداشتم الان باردار بشم ولی شوهرم دیوونم کرد منم چند ماهه اقدام کردم الان خودم بیشتر از اون استرسی شدم  چهار روزه عقب انداختم میترسم بی بی چک بزنم . چون همه علایمم شبیه پریودای قبلیمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکار کنم از استرس. شوهرمم یه ربع به یه ربع میزنگه

آخی خب بزن عب نداره ک

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

منم تو جف بارداریم علائم پریود داشتم اما نمیشدم هف روز عقب انداختم زدم.مثبت شد تو تموم این هف روز عل ...

اخه من مشکلم اینه که ببخشید صبحا شکم روش دارم خخخخ. این علامتیه که تو کل عمرم قبل پریود داشتم  به خاطر همینم امیدم زیر صفره

علائم پری و بارداری مثل همه چهار روز عقب انداختی به احتمال زیاد بارداری الان بی بی چک بگیر استفاده ...

اخه دفه قبلم سه روز عقب انداختم همون روزی بی بی زدم پری شدم نابود شدم یعنیا

منفی بشه تا سه روزافسردگی میگیرم

الهیییی...راست میگی

شوهرت ولی چقد دوست داره

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

منفی بشه تا سه روزافسردگی میگیرم

نه قرار نیس که همه اولین بار بشن من 7ماه طول کشید برو بزن شایدم مثبت شد روز مرد بهش خبر بابا شدن بده اگه هم نشد بیخیال دفعه بعد 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
اخه دفه قبلم سه روز عقب انداختم همون روزی بی بی زدم پری شدم نابود شدم یعنیا

ان شالله ک خیره