2777
2789
عنوان

بی بی چک با خط کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
پریودام نامنظمه همیشه دو روزه عقب انداختم

مبارکت باشه عزیزم ایشالا ۹ ماه و ب سلامت پشت سر بزاری منم چند روز پیش آز دادم مثبت بود برا منم دعا کن 😚😚😚

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه عزیزم ایشالا ۹ ماه و ب سلامت پشت سر بزاری منم چند روز پیش آز دادم مثبت بود برا منم دعا ک ...

ممنونم گلم خدا ازدلت بشنوه،ان شالله تو هم به سلامتی نی نی تو به دنیا میاری

دوروز گذشته عزیزم،امروز آز بدم یا بذارم چند روزم بگذره؟

سابقه تاخیر داشتی؟

من یکروز بعد موعدم بی بی مثبت شد همون موقع هم آز دادم مثبت بود , شما هم به نظرم برو آز بده انشاالله که مثبته

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

مبارکه عزیزم😍

وقتی هاله انداخته یعنی آز هم نشون میده همین امروز

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
میتونم بپرسم بتا  چند بود

572 بود

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
برامن ۱۸۷ بود کم بوده ب نظرت

چقدر بعد از موعدت آز دادی؟

روز موعد بود دقیقا من یکم این ماه دوتا هاچ سی جی زدم . روز ۱۸ ک موعدم میشد آزمایش دادم

فک نمیکنم مشکلی داشته باشه , به دکتر نشون بده شاید بگه آزمایش تکرار کنی که ببینه بتا چند برابر شده یا نه , انشاالله که نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم.