2777
2789
عنوان

تجربه آمپول پرولوتون

8420 بازدید | 20 پست

کسی از عوارض این آمپول چیزی میدونه؟

بعضی ها نوشتن روی جنین دختر  روی اندام تناسلی تاثیر بد میزاره دوجنسیتی میشن و این حرفا ...

من لکه بینی داشتم دکترم از این امپول و شیاف واسم نوشته اما بعد این مطالب رو خوندم خیلی نگران شدم

خدایا شکرت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا کی گفته شاید عوارض دیگه داشته باشه ولی این نه دیگه اتفاقا واسه جنین دختر خوب باید باشه چون هورمون زنانه داره من‌که سر پسرم خیلی زدم مشکلمم اینه فکر میکنم پسرم خیلی خیلی بیتابی میکرد ولی از نظر جنسی خیالت راحت چرت میگن قرارربودددوجنسه کنه پسر منوومیکرد 

الهی و ربی من‌لی غیرک 

باز یه سریا میگن رو جنین پسر تأثیر میذاره!  همش چرنده... 

من از هفته 4، 12ساعتی شیاف میذارم... 

الانم معلوم شده جفتم سرراهی باید تا آخر آمپول بزنم! 

به قول یه خانومه تو مطب دکتر بود میگفت مثل نقل و نبات شده الان بیشتر خانومای باردار استفاده میکنن هیچی هم نمیشه! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

هیچ مشکلی واسه من پیش نیومد. منم زدم. 

وقتی دکتر می گه بزن مشکل نداره که. 

واقعا نمی دونم چرا بعضی ها خودشون را از دکتر ها بالاتر می دونن و با حرفاشون زن باردار را تو شک می ندازن. نگران نباش. 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
شما نی نی تون دختر بود؟ پرمو‌نشد؟

من پسر دارم اوایل بیشتر بچه ها پر مو هستن که مو نوزادیه بعد ریخت موهاش کم کم. نه مشکل نداره. الان دست و پاش اصلا مو نداره. 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت.