2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره احتمالا اخه من تا دوازدهم از کیت تخمکگذاری استفاده کردم اصلا خط نمی افتاد یعنی ممکنه بعد از چهار ...

آره عزیزم امکان داره ب نظر من فقط استرسو دور کن من این ماه حتی نزدیکی مرتبی هم نداشتم بخاطر اینکه مهمون داشتم . فقط ۳ بار نزدیکی داشتم ب نظر خودم چون بیخیالش بودم مطمئن بودم نمیشه شد 

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 
آره عزیزم امکان داره ب نظر من فقط استرسو دور کن من این ماه حتی نزدیکی مرتبی هم نداشتم بخاطر اینکه مه ...

منم مثل خودت بودم بی خیال 

ولی حالا که از وقتم گذشته استرس گرفتم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
کی موعد پریودیته

من ۲۵ اون ماه باید میشدم نشدم .۳ این ماهم بی بی گذاشتم منفی بود ولی ب هاله ماله ش دقت نکردم .دو س ماهی بود ۸ تا ۱۰ روز عقب مینداختم  گفتم حتما بازم توهم زدم تا دوباره بی بی گذاشتم امروز ک دو خط انداخت 

من ۲۵ اون ماه باید میشدم نشدم .۳ این ماهم بی بی گذاشتم منفی بود ولی ب هاله ماله ش دقت نکردم .دو س ما ...

عزیزم ایشالا مبارکت باشه خدا بهت ببخشتش 

منم این ماه بی بی چکم مثبت شد 

آخی منم حاملگی اولمه چ حسی داری  

روز پریودم آزمایش دادم بتای خونم ۱۸۷ بود آزمایش و بردم پیش دکتر گفت باید سونو کنم مت گفتم سونو نمیخوام چشمت روز بد نبینه کلی حرف بارم کرد آخرم سونو کرد گفت ی نقطه مشکوک تو رحمت میبینم شاید بجه باشه .برا فردا هم ی آزمایش نوشت