2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرسی عزیزم.یعنی دیگه مطمئن باشم درسته ب این ۹ ماه فک کنم  خودم هنوز باورم نمیشه

آره عزیزم بی بی چک اول من خیلی محو تر از این بود این ماه خواستم خونه تکونی کنم یک هفته زود تر بی بی چک گذاشتم انقد محو بود ک وقتی ب شوهرم نشون دادم گفت من میبینم ولی در حد توهمه . این ک کامل مثبته 

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 
آره عزیزم بی بی چک اول من خیلی محو تر از این بود این ماه خواستم خونه تکونی کنم یک هفته زود تر بی بی ...

یعنی شما یه هفته دیگه میخواست که پری بشی گذاشتی؟ خوب اون موقع نشون داد

من الان ۵روز از وقتم میگذره و فقط یه هاله بعد چند دقیقه افتاد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
یعنی شما یه هفته دیگه میخواست که پری بشی گذاشتی؟ خوب اون موقع نشون داد من الان ۵روز از وقتم میگذره ...

آره ولی خیلی محو بود روز ب روز پرنگ شد من آماده ی خونه تکونی جانانه بودم ولی خدا خواست کارا گردن شوهرم بیوفته😁

آره ولی خیلی محو بود روز ب روز پرنگ شد من آماده ی خونه تکونی جانانه بودم ولی خدا خواست کارا گردن شوه ...

😁 شانس اوردی

یعنی میتونه مال من اشتباه باشه؟ اخه من دو روز پیشم فقط هاله افتاد اصلا تغییر نکرد

😁 شانس اوردی یعنی میتونه مال من اشتباه باشه؟ اخه من دو روز پیشم فقط هاله افتاد اصلا تغییر نکرد

کمرنگیش مهم نیس ولی هاله صورتیش ب نظرم خیلی مهمه برا من کم بود ولی هاله صورتی داشت

عزیزم زمان لقاح فرق داره شاید تخمک گذاریت دیر بوده ایشالا تا چند روز دیگ ی مثبت پرنگ ببینی😍😍

اره احتمالا اخه من تا دوازدهم از کیت تخمکگذاری استفاده کردم اصلا خط نمی افتاد یعنی ممکنه بعد از چهاردهم تخمکگذاری داشتم