2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

225 بازدید | 22 پست

دوستان عزیزم هرکس این تاپیک رو میبینه لطفا واسه تشکیل قلب بچه ام صلوات بفرسته

دعا در حق دیگران گیراست

انشالله خدا حاجت قلبی شما رو هم بده

خدایا نگاهتو ازمون برندار الهی آمین

اللهم صل علی محمدوال محمد😊

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الهم صل علی محمدوآل محمدانشالله ک نی نیت صحیح وسالم بیادبغلت واسه نی نی منم‌دعاکن

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهم صل علی محمدوآل محمدانشالله ک نی نیت صحیح وسالم بیادبغلت واسه نی نی منم‌دعاکن

مرسی عزیزم انشاالله نی نی شما هم صحیح و سالم به دنیا بیاد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد.تروخدا برامنم دعا کنید دیروز نی نی بود ولی ضربانش نبودگفت یک هفته ی دیگه بیا

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
اللهم صلی علی محمد وآل محمد.تروخدا برامنم دعا کنید دیروز نی نی بود ولی ضربانش نبودگفت یک هفته ی دیگه ...

براش صلوات فرستادم عزیزم

انشالله به حق خود خدا سالم باشه و صدا قلبشو بشنوی

هفته چندی؟من تازه رفتم تو هفته هفت

مرسی عزیزدلم

منم توروخدادعاکن زودمادربشم خیلی عاشق بچه ام یکساله منتظرم...ان شالله ک بحق امام جوادصدای قلبشابشنوی 

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
اللهم صلی علی محمد وآل محمد.تروخدا برامنم دعا کنید دیروز نی نی بود ولی ضربانش نبودگفت یک هفته ی دیگه ...

اللهم صل علی محمدوال محمد ان شالله ک صداشامیشنوی منم دعاکن اسمم پری هس

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
براش صلوات فرستادم عزیزم انشالله به حق خود خدا سالم باشه و صدا قلبشو بشنوی هفته چندی؟من تازه رفتم ...

به سن سونو شیش هفته وچهار روز به سن پریود هشت 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
 منم توروخدادعاکن زودمادربشم خیلی عاشق بچه ام یکساله منتظرم...ان شالله ک بحق امام جوادصدای قلبش ...

ممنون عزیزدلم

خانومی اصلا استرس به خودت راه نده و فکرشو نکن

من همیشه میشنیدم میگن اون ماهی که انتظار نداری باردار میشی و واقعا واسه منم همین شد!

ماه های قبل بیشتر و با برنامه ریزی دقیق تری رابطه داشتم، قبل موعد بیبی میزدم ولی خبری نبود

این ماه شاید یکی دوبار رابطه داشتم و نمیدونم کی ولی گرفت!

مطمئن باش خدا بهت بچه میده مطمئن باش ولی اصلااااا استرس نداشته باش

باور کن حامله میشی گلم