2777
2789
عنوان

خیلی عصبی شدم

1009 بازدید | 86 پست

مدام تحت فشارم . فشار برای اینکه یه مادر نمونه باشم و به همسر ایده آل.البته منظورم از نظر خلق و خو هست.یعنی داد نمیزنم، غر نمیزنم و .... 

ولی حقیقت اینه که همیشه دارم دندونامو به هم فشار میدم . کوچکترین عامل باعث میشه که اژدهای درونم بیدار بشه و آتیشم بزنه. 

ما مشاور خانوادگی داریم ، اون بهم یاد داده که کنترل خشم کنم و انصافا هم عالی از پسش برمیام  

ولی از درون دارم نابود میشم 

از خونه نمیتونم برم بیرون یه ذره بیشعوری عادی از طرف یه بنده خدا اونقدر عصبانیم میکنه که دوس دارم خفه ش کنم 

میام نی نی سایت فشارم میره بالا اونقدر حرص میخورم که حالت تهوع میگیرم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ضمنا خوب بودن که زور زدن نمیخواد. تو یکم هورمونی بهم ریختی باید دکتر بری 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییی چ سخت 😥ایشالله ک حالت بهتر بشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خودت باش.‌چهارچوبی برای خودت نساز

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نزدیک موعدم که میشه دیگه هیچچی 

مثل کارتونا حس میکنم از گوشام دود میاد بیرون 

خیلی کمال گراتر شدم ، یا سفید، یا سیاه! 

یه چیزی یا غلطه یا درسته! 

بخشش و اغماض برام معنا نداره فوری تو ذهنم به طرف برچسب خنگ، احمق، نفهم و بیشعور میزنم 

البته همه اینا در درونمه و فقط در نی نی سایته که راحت منفجر میشم و برام مهم نیست کسی از من بدش بیاد یا خوشش بیاد 

احتیاج به دارو دارم فک کنم ... ولی بچه م کوچیکه و نمیدونم میشه یا نه

بیشعوری عادی هم داریم مگه؟

آره دیگه 

همین رفتارایی که تو جامعه میبینیم و کسی هم به جز امثال من زیاد توجهی بهشون نمیکنه 

بنظرم خوبه خودمون و اطرافیانمونو با تمام ایرادات بپذیریم.  مثلا شما بپذیری خشم ایراده اما نباید سرکوبش کرد و در حد متعادل باید تخلیه بشه، نیازی نیست ایده آل باشیم خانواده و همسر ینی افرادی که میتونی کنارشون با خیال راحت خوده خودت باشی با تمام ایرادات و اونا میپذیرنت... سرکوب کردن و مقاومت و مداومت ب تغییر و ایده آل شدن نتیجه عکس میده.

ضمنا خوب بودن که زور زدن نمیخواد. تو یکم هورمونی بهم ریختی باید دکتر بری 

آره صددرصد باید برم دکتر  

واقعا دارم زور میزنم که آروم باشم 

به خاطر خانواده م . 

اینجوری خدایی نکرده دور از جونت ام اس میگیری یه وقتایی نیازه آدم داد بزنه،غر بزنه تا خودشو خالی کنه

سر بچه و شوهرم؟ 

بچه م دو‌سالش نشده به قول یه نویسنده مثل یه مخلوط کن بی دره تو این سن ، خسته میشم ولی همیشه آروم و اصولی باهاش رفتار کردم با جز یکی دو بار البته 

چرا مجبوری ایده آل باشی خودت باش

ایده آل که چه عرض کنم 

خودم که هیچچی همه باید ایده آل باشن 🤭

خودم باشم قاتل میشم که