فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت میکنند،او را لنگ نان گذاشتهاند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عاخه تو اون تاپیک دیشب که تعطیل بود کفتی به اون پسر (اقابزرگ)
فکر کردم داری بهش چیزی میگی😂😂😂
به سلامتی عزیزم😘
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اون روز تو مترو یه خانمه روسری میفروخت میگفت بخرید واسه خودتون مادرتون واسه مادرشوهراتون بخرین بعدشم ...
وااای چ وحشتناک😂😁😁😁
فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت میکنند،او را لنگ نان گذاشتهاند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!
بهش گفتم از استارتر عذرخواهی کن برو دیگه.. فک کنم اونم متوجه نشد چی گفتم 😂😂آخه کردی ما با اونا فر ...
وااااقعاااا؟؟؟!؟😆😆😆😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
وااااییییی😅
دقیقا .. حتما متوجه نشده چون داشت به کاربرای بیشتری توهین میکرد😆😆😂😂😂
اصن فک کنم من تحربکش کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 گفتم چرا من هرچی از رو دلسوزی بهش میگم کافیه &nbs ...
من فکر کردم داری بهش فحش میدی که آتیشی تر میشه 😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
وایییی نمیدونی گقدر خندیدم مرسی واقعا
نه به خدا😂😂😂 یادم باشه دیگه به زبون مادری کسی رو هدایت نکنم😂 دلت شاد باشه همیشه عشقم😘
👍😂😂😂
مرسی ممنون عزیز دلم😘😘همچنین شما گلم🌹🌺