2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 29 پست
وای خوش به حالتون من دیگه جون ندارم.انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد پیشا پیش قدم نو رسیده مبارک. را ...

کم مونده دیگه برا شمام.من سی و شش هفته سونو اخرم رو رفتم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس یدفه باز میشه..من دو روز همینجوربودم تا یدفه اومدم رو ۶

من هر هفته یک سانت داره باز میشه.سه هفته پیش دکتر گفت یک سانت باز شده الان تازه رسیده به سه سانت 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
توپ بزرگا روش بشینی بلند شی حالت بالا پایین شدن  از دیوار یا اپن بگیر رو توپ بالا و پایین شو&n ...

رو توپ نه ولی بشین پاشو زیاد میرم 

مرتب nst بگیر

چند سانت باز شه بستری میشی؟؟

کم مونده دیگه برا شمام.من سی و شش هفته سونو اخرم رو رفتم

منم 36 رفتم بهم گفت 2600 وزنشه ناراحت شدم از اون تا حالا انقدر میخورم همش حالت تهوع دارم نمیدونم چرا وزنش کمه در صورتی که همه چیزایی که برا وزن گیری مناسب بودنو خوردم

منم 36 رفتم بهم گفت 2600 وزنشه ناراحت شدم از اون تا حالا انقدر میخورم همش حالت تهوع دارم نمیدونم چرا ...

خوب بوده که وزنش.یعنی نرماله.منم همین قدر گفت

چه میدونم هی میگفت دور شکمش کوچیکه منو ترسوند

ولشون کن بابا.اصلا استرس نداشته باش اگه میخوای تپل شه گوشت کبابی و بستنی بخور

ولشون کن بابا.اصلا استرس نداشته باش اگه میخوای تپل شه گوشت کبابی و بستنی بخور

تمام مدت من همینا رو میخورم  یعنی اگه یه فیلم از خوراک روزانه من بگیرن بعد از 9 ماه باید رستم به دنیا بیارم بس که از این چیزا میخورم.ولی نمیدونم چرا اینطوری شده.

برای زایمانت چرا نمیری پیش خانم دکتر صادقی؟

من خودم تحت نظر ایشون بودم و زایمانم رو هم پیش ایشون انجام دادم و خیلی خیلی راضی ام

بخوای ادرس سایتشون رو هم بهت میدم برو سر بزن 

https://www.drlalehsadeghi.com/
شماره تماس: 09120549149