2777
2789
عنوان

كما

186 بازدید | 12 پست

دوستان يكي از اقوام ١ماه تو كما بوده الان فقط چشماشو باز كرده ولي هوشياري نداره . توروخدا كسي ميشناسين اينجوري بوده بعد خوب شده ؟ هوشياريش ٧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دوستام رفت تو کما ۲هفته ولی نمیدونم هوشیاریش چندبود فقط میگفتن ۹۹درصد میمیره ک به لطف خدابرگشت و الانم سالمه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
برادر شوهرم پارسال مهر تصادف کرد هوشیاریش4 بود بعد25روز به هوش اومد ولی الان بعضی چیزا رو یادش میره

يهويي به هوش اومد ؟ الان ١هفتس فقط چشماشو باز ميكنه . حركت ارادي نداره . واسه شما چطور بود ؟ 

روند برگشتش چطور بود ؟ 

تا ۱۰روز اگه اشتباه نکنم هیچ فرقی نکرده بود بعدش یه دفعه بهترشد

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
انشاالله واسه ما هم بهتر بشه . دعا كنيد براش 🙏🏻😞

انشالللللللله خدا هیچ خانواده ای را درگیر مریض و مریضداری و بیمارستانها نکنه.....انشاللله خدابحق فاطمه زهرا همین هفته مریضتون به هوش کامل بیاد و شنبه هم مرخص بشه