چیکار کنم. من. ناهار خوردم قندم امروز دوباره ساعت چهار قندنو گرفتم 78بود یه بشقاب برنج خوردم. چون دستگام نه تایی بالا نشون. میده قندمو. .... دیگه هیچی نخوردم. تا ساعت 8ونیم شام خوردم یه کف دست نون. چهارتا. کباب لقمه فقط ... یه ساعت بعد قندنو گرفتم 188بود. دوباره دوساعت بعد گرفتم 176الان باز گرفتم 170 قبل شام هم انسولینم 6واحد بود زدم. دوباره نیم ساعت پیش دیدم وایین نیومده دو واحد دیگه سرخود زدم میترسم. بالاست قندم. خیلی؟؟ چیزی نیهش یه وقت...
یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم
کلا روزی 12واحده انسولینم. ترسیدم. خوب بعد سه ساعت ونیم 170 بالاست باید 120باشه بعد دو ساعت. نهایت 130 خیلی بالاست
یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم
کلاه بادمجون رو بذار بپزه آبش رو بخور فوری قندخونتون میاد پایین
دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون