2777
2789
نوش جان عزیزم.خیلی خوب شده  منم درست کردم خیلی خوب شد واسه اولین بار شوهرم باور نمیکرد میگفت ا ...

من شوهرم نیومده هنوز ولی قطعا اینم باور نمیکنه😅

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم عزیزم👆

من یه بار پختم مث کلوچه وارفت😂😂😂عکسشو گذاشتم هیشکی نفهمید چیه!با چاقو لای کلوچه نون خامه ایرو باز میکردم خامه میچپوندم توش😂😂😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من یه بار پختم مث کلوچه وارفت😂😂😂عکسشو گذاشتم هیشکی نفهمید چیه!با چاقو لای کلوچه نون خامه ایرو باز ...

شاید موادت شل بوده

من یه بار پختم مث کلوچه وارفت😂😂😂عکسشو گذاشتم هیشکی نفهمید چیه!با چاقو لای کلوچه نون خامه ایرو باز ...

فک کنم چون فتا تخم مرغو با هم ریختم و کاملم نذاشتم خنک بشه!کلا عجولم!😅

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
شاید موادت شل بوده

اره خیلیییی شل بود دم قیفو میگرفتم وا نره نریزه😂😂😂

فک کنم چون فتا تخم مرغو با هم ریختم و کاملم نذاشتم خنک بشه!کلا عجولم!😅

آره باید تو چهار مرحله بزنی ولی اتفاقا نبایدم کاملا سرد بشه موادت .

خیلی راحت بود  بنظرم.

منم خیلی چیزا درست میکنم راحته چون عموام وخونوادمم شرکت شیرینی پزی دارن منم ازشون خیلی چیزا یادگرفتم کل تولداو....اقام کیکاشو درست میکنه 

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
منم خیلی چیزا درست میکنم راحته چون عموام وخونوادمم شرکت شیرینی پزی دارن منم ازشون خیلی چیزا یادگرفتم ...

چه خوب😀

😅😅😅تخمرغات بزرگ بوده باید ۳تا میزدی

عههههه اره گفتم تخم مرغ پفشو بیشتر میکنه🙈🙈🙈همیشه درشتاشو برمیدارم واسه کیک

چه خوب😀

کیک تولد بخوای اندازه یه کیلو یا یکم بیشتردرست کنی فکرکنم ۲۰تومن پات درنمیاد بجا این همه پول بدم همیشه مواد میخرم میدم بابام درست کنه البته توخونه هم میشه درست کنی خودت

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤