من یه بار پختم مث کلوچه وارفت😂😂😂عکسشو گذاشتم هیشکی نفهمید چیه!با چاقو لای کلوچه نون خامه ایرو باز میکردم خامه میچپوندم توش😂😂😂
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
من یه بار پختم مث کلوچه وارفت😂😂😂عکسشو گذاشتم هیشکی نفهمید چیه!با چاقو لای کلوچه نون خامه ایرو باز ...
فک کنم چون فتا تخم مرغو با هم ریختم و کاملم نذاشتم خنک بشه!کلا عجولم!😅
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
اره خیلیییی شل بود دم قیفو میگرفتم وا نره نریزه😂😂😂
کیک تولد بخوای اندازه یه کیلو یا یکم بیشتردرست کنی فکرکنم ۲۰تومن پات درنمیاد بجا این همه پول بدم همیشه مواد میخرم میدم بابام درست کنه البته توخونه هم میشه درست کنی خودت