2789

راستش منم امروز خیلی از رفتارای دیگران و بیمحلی شون ناراحت بودن بدش به خودم گفتم نکنه حسودیم میشه بهشون

ولی خوب وقتی خوب فک کردم دیدم

این آدما تا دیروز آویزون من بودن

چون وضع مالیم خوب بود

حالا که مشکل پیدا کردم شدن رفیق نیمه. راه

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من. همیشه دوست داشتم بهترین باشم. واقعا نمیشه

بعد اگه میدیدم دارم کاری رو از رو حسادت انجام میدم ،انجام نمیدادم. غرورمو شکوندم

البته الان از اینور بوم افتادم زیادی متواضع شدم. هر کسی به خودش اجازه میده بهم متلک بندازه و فخر فروشی کنه😀😂

حسادت كلا مياد سراغ آدم 

فقط بايد هوشيار بود و ازش دور شد

من يه مدت تحت تاثير اطرافيانم داشتم حسود ميشدم، از بس ديده بودم هركس چيزي ميخوه يا پيشرفتي ميكنه دربارش بد ميگن منم داشتم اونطوري ميشدم(خانواده همسرم😁)

بعد يه روز داشتم تي وي ميديدم يه حاج آقايي داشت درباره حسادت و اينكه چطور آرامش آدم رو ميگيره و اين چيزا حرف ميزد من يهو تلنگر خوردم 

الان چندساله به لطف خدا دوباره راحتم و حسادت خيليييي بندرت مياد سراغم منم بهش بها نميدم

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

من اوایل به جاریم حسودیم میشد دوسال طول کشید تا این اخلاق بدرو کنار گذاستم و واقعا راحتم معتقدم خدا به هر کی یه نعمتی داده و در عوضم یجوری امتحانش میکنه پس نباید با مقایسه زندگی ها خودمونو دبگرانو ناراحت کنیم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

به من بگید چطوری حسادت نکنیم ...چند وقته دارم با حسادتم میجنگم ..اصلا راضی نیستم از این بد بودن

من وقتی میدیدم جارریام هرهفته میرن خونه ماماناشونو دوسه شب میمونن حسودیم میشد آخه شوهرم نمیذاره برم ولی رخودم کار کردم میگفتم خدایا شکرت که میتونن برن خدایا شکر که با خآنواده هاشون خوبن خدا برای همه خیر بخواد برای منم درست کنه یا هم یکم میخام از روی حسادت فیضولی کنم قبل حرف زدن و سوال پرسیدن با خودم میگم به من چه که کی چیکار میکنه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

من ب یکی از فامیلمون حسودی میکنم. اخه دختره خونه باباش هیچی نداشت شوهرکرد همه چی داره شوهرشم عین چی کارمیکنه و مال جمع میکنه البته خسیس نیست و هرچی هم دختره بخواد میخره براش. نمیدونست کارگر با کدوم ک نوشته میشه حالا کارگر میاد خونش. همش تفریحه با دوستاش . شوهرشم مردکار و خانواده دوست و نه سره و گوشش میجنبه نه هیچی . خیییلی بهش حسودی میکنم . اینم بگم ظاهره زندگیشو با زندگیم مقایسه نمیکنم . خییلی زندگیش خوبه 

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...
من ب یکی از فامیلمون حسودی میکنم. اخه دختره خونه باباش هیچی نداشت شوهرکرد همه چی داره شوهرشم عین چی ...

امیدوارم از این حس رها بشی و هرچه خوبی میخوای وارد زندگیت بشه ...انشالله

امیدوارم از این حس رها بشی و هرچه خوبی میخوای وارد زندگیت بشه ...انشالله

اخه از این میسوزم اون هیچی نداشت حالا ادم شده و واسم قیافه میگیره. منم زندگیم خوبه خداروشکر ولی احساس میکنم به اون خیلی خوش میگذره.

چراکشتیش؟؟؟خیلی حرف میزد،یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟.                                        خیییلی حرف میزنی...