2777
2789
عنوان

؟؟؟؟

96 بازدید | 10 پست

با کسی که 3 سال باشین و قصد ازدواج باشه اما خانوادش حتی تحقیق نکرده و نشناخته و خواستگاری نیومده بی دلیل مخالف باشن چیکار میکنین؟؟؟

(3 ساله باهاش در ارتباطم اما یا خواهرش راضی نمیشه بیان خواستگاری یا کلا خانوادش نمیان الان من 3 ساله موندم ادامه بدم تا ببینم راضی میشن یا برم کلا دنبال زندگیم.خود طرف هم با این که 30 سالشه خیلی میترسه از خانوادش و نمیتونه یه جوری راضیشون کنه)حتی ی دفعه هم خواهرش اومد در خونمون ابروریزی که چرا شما باهم رفتین بیرون

میخوای بااین ادمی که حاضر نیست خودش قدم برداره وبیاد خواستگاری یا خانوادشو راضی کنه,,,, بری زیر یه سقف؟؟؟؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ننه است، دو پا داری، دو تا هم قرض کن، الفرررررررار

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

با سی سال سن هنوز مستقل نیست و بقیه باید براش تصمیم بگیرن حالا خانواده اش به کنار ، خودش آدم محکمی بنظر نمیاد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
ای کاش همه امضاتو ببینن و بهش عمل کنن .اه حالم داره دیگه داره بهم میخوره🤧😷

تا عيد هنوز وقت هس 

بدش ميشه عيدي 

بد هفت سين بد سيزده بدر😁 بدشم قهرو دعوا

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
تا عيد هنوز وقت هس  بدش ميشه عيدي  بد هفت سين بد سيزده بدر😁 بدشم قهرو دعوا

اره تا بود یلدا وروز زن و کوفت وزهرمار حالا بعدشو خدا بخیر کنه

استارتر جان ببخشید وسط تاپیکت.امضای غلاغ حرف دلم بود حالشو نداشتم تاپیک جدا بزنم🌷😍