2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب گفتم ساندویچ فلافل بخره بیاره ....خیلی وقته نخوردم ☺

نوش جون❤اما دفعه بعدخودت خیارشوروگوجه وکاهو ونون ساندویچی بخرباازاین فلافل های بسته ای که سوپرمارکت دارن خودت سرخ کن بخور بیرون اصلا بهداشتی نیست ممکنه گوجه وکاهونشسته بذارن ها ....

تازه این بستش هم بزرگه اندازه سه وعده فلافل توشه

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
مگه بااین اوضاع اقتصادی میشه واسه شام بیرون رفت؟😐😕

چرا نمیشه...☺یه فلافل ساده هم بخواب بیرون بخوری میشه شام بیرون دیگه☺حتما نباید رستوران انچنانی باشه که.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
نوش جون❤اما دفعه بعدخودت خیارشوروگوجه وکاهو ونون ساندویچی بخرباازاین فلافل های بسته ای که سوپرمارکت ...

با این حساب نباید کلا بیرون غذا خورد☺

نوش جون❤اما دفعه بعدخودت خیارشوروگوجه وکاهو ونون ساندویچی بخرباازاین فلافل های بسته ای که سوپرمارکت ...

اااا نمیدونستم آماده اشم هست ...ممنونم گلم بابت راهنماییت ..خونه تکونی ام دارم ...بیشتر از رو تنبلی گفتم بخره😓

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
چرا نمیشه...☺یه فلافل ساده هم بخواب بیرون بخوری میشه شام بیرون دیگه☺حتما نباید رستوران انچنانی باشه ...

اخه حیف نباشه واسه فلافل پاشی بری بیرون....

اما خب کلادهنمونوسرویس کردن حتی پول اژانسم دیگه ندارم😢

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
اخه حیف نباشه واسه فلافل پاشی بری بیرون.... اما خب کلادهنمونوسرویس کردن حتی پول اژانسم دیگه ندارم😢

اینجوری به قضییه نگاه نکن.☺

اخه حیف نباشه واسه فلافل پاشی بری بیرون.... اما خب کلادهنمونوسرویس کردن حتی پول اژانسم دیگه ندارم😢

همون فلالم هم براما غذای بیرون حساب میشه 

اکثرا جاهایی متوسط به بالا میریم چن ماه یه بار . 

بقیشم ساندویچی همبرگری فلالی اینا