2777
2789
عنوان

ست کردن لباس👗👡

252 بازدید | 14 پست

سلام

مانتوی عیدم کرم رنگ گيپور از پارسال خریدم امسال عید چیزی نخریدم،،،

حالا میخوام هرچی خونه دارم ست کنم برای عید😊

مانتو کرم رنگ گيپور

کفش مشکی یا سفید یا زرشکی؟؟؟

کیف زرشکی یا مشکی؟؟؟

شلوار جین یا کرم رنگ؟؟

بعد عروسی هم داریم،،لباس ابی کاربنی با تورمشکی که پولکهای طلایی کارشده باچه کفشی مناسبه بنظرتون با نباتی و کیف نباتی بپوشم شیک میشه؟؟

ازگذاشتن عکس هم معذورم چون باید کل کمدمو بریزم بیرون همینجوری نظربدین mr30😘

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

ازگذاشتن پست معذورم چون شستم درد میگیره😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکساشونو بذاری بهتره ها میشه نظر. داد

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
ازگذاشتن پست معذورم چون شستم درد میگیره😁

😂😂😂

خب نظرتونو بگيدديگه😢

هم عيدهم عروسي

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
عکساشونو بذاری بهتره ها میشه نظر. داد

سختمه همينجوري بگيد تصوركن😂

مانتو سبز پررنگ با شلوار طوسی ست میسه ایا

من مانتوم سبزه لجنی سیر همچین چیزیه کفشو زیر سرافانیو شالم طوسی روشن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مانتو سبز پررنگ با شلوار طوسی ست میسه ایا

نميدونم🤔

رنگ کرم و زرشکی بهم میان‌معمولا و برای لباس عروسیتونم.بله.چون پولک طلایی داره...اگه کیف طلایی بو ...

ضايع نيست؟