shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 عنوان چی کار میکنید 176 بازدید | 14 پست وقتی دلتون میگیرهوقتی یکی با کارهاش عذاب اون میدهدلتون شکسته باشه چی کار میکنیدواقعا دارم دیوونه میشم هیچ کس هم نیست که بخام باهاش درد دل کنمچی کار میکنید که آروم میشین سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊 1397/12/20 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_همسری عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 12681 آهنگ میذارم گریه میکنم تا آرومشم سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 اگه دوست داری درددل کن اروم شی اخه حرفای تکراری هر روز تو این سایت می شنویماین روزا دل شکستن واسه همه عادی شده سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
شادی_ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 12691 به کتاب خونی روی میارم.یا فیلم تماشا میکنم. رنگ در رنگ و به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
daryaa70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 7174 کیه طرف؟من مادرشوهرم خیلی دلمو شکسته خیلی اذیتم کرده ولی چاره ای ندارم جز تحمل و نادیده گرفتن پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 به کتاب خونی روی میارم. یا فیلم تماشا میکنم. منم مجبورم کتاب بخونم به خاطر درسم ولی دارم کتاب می خونم فکر ذکرم به اون اتفاق اعصابم میریزم بهم اصلا بیشتر سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 کیه طرف؟ من مادرشوهرم خیلی دلمو شکسته خیلی اذیتم کرده ولی چاره ای ندارم جز تحمل و نادیده گرفتن خاله ام و داییم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
daryaa70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 7174 خاله ام و داییم کاری نمیشه کرد فقط ازشون دور شو پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 آهنگ میذارم گریه میکنم تا آرومشم راستش اصلا حال حوصله آهنگ گوش کردن هم ندارم باورت میشه سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 کاری نمیشه کرد فقط ازشون دور شو راستش مامانم اذیت میکننبد بختی اینه که واسه اون خیلی مهمه همش حرص میخورهمریض شده از دستشون باورت میشه سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
عشقم_همسری عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 12681 راستش اصلا حال حوصله آهنگ گوش کردن هم ندارم باورت میشه وای چ بد..من فقط اینجوری آروم میشم سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!