2777
2789
عنوان

لباسشویی دوو

515 بازدید | 10 پست

خانوما،کسی لباسشویی دوو dwd-h1213 داره???

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

زندایی من داره خیلی راضیه ازش منم یخچالم دوو خیلی خوبه 

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برا منم دوو،مدلشو نمیدونم ولی،6ساله دارم،راضیم ازش

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
استارتر عکس بده از ماشین لباسشویت؟ منم دوو ۵سال داریم راضیم

این مدل نیس احتمالا.مال من خیلی صدا میده.دوست عزیز ی راهنمایی میکنی?من کلا همه لباسا رو با شستوشوي سریع ميشورم.و تمیز نمیشه.چیکار کنم?و چون دونفريم زیاد لباس نداریم.ب خاطر همین همشو باهم می ریزیم.رنگا رو جدا نميکنم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
لباسشویی منم دوو البته سال89-خریدم خیلی راضی ام

صدا نمیده?

این مدل نیس احتمالا.مال من خیلی صدا میده.دوست عزیز ی راهنمایی میکنی?من کلا همه لباسا رو با شستوشوي س ...

من موقع شستن صدا نداره ولی موقعی خشک کردن یکم صدا میده اونم اذیت نمیکنه شاید جاش میزون نیست یکم جابه جاش کنید برنامه شستشو دیگه اشم امتحان کنید ببینید با کدوم بهتره میشوره 

صدا نمیده?

واسه من بدون تسمه است لرزش و صدا نداره فقط یه کوچولو موقع خشک کردن صدا داره..شاید واسه شما خوب،تراز نیست

منم رنگ ها رو جدا نمیکنم ولی تا به حال مشکلی،نداشته که رنگ ها رو قاطی کنه