2777
2789

موهامو این رنگی بکنم خوبه؟ میخوام تنوع بشه و اینکه نمیخوام دکلره کنم

رنگ های دیگه رو هم پیشنهاد کنید که روشن باشه 

پوستمم سفیده

الان عکس موی خودم رو هم میزارم صبور باشید...

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه قطعا دکلره میخواد.
صورتی ارغوانیه. بهش رز گلد هم میگن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بدون دکلره این رنگ هرگز درنمیاد

موهام مش داره

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ماشالله بزنم به تخته موهای پروقشنگی داری 

مرسی ممنون تابستون کوتاه میکنم😊

در میاد رو رنگ خودت 

این رنگ مسی و تن صورتی و ماهاگونی قاطیه قشنگ در میاد

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
رنگ موهای خودت خیلی قشنگ تره که

۱ ساله این رنگیه دیگه خسته شدم از رنگش 

ماساالله به موهات اسی

پایه ی موهات روشنه دیگه دکلره نکن این رنگ چون تخصصی و ترکیب چند رنگ هست حتما باید یه نفر دیگه برات بزاره که هم تقسیم بندی بلد باشه هم دستش تند باشه بری آرایش گاه بهتره در ضمن این رنگ توش شامپایینی داره که فانتزیه و ماندگاریش کمه

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

یه ترکیب رنگ میدم بهت بزار چون موی خودت هم دکلره داره 

رنگf21 مارک بس ایتالیا

رنگ نقره ای

واریاسیون قرمز 2سانت

اکسیدان 6درصد 

اول رو ریشه بزن 15بمونه بعد بکش پایین رو کل سر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori