من ظهر بی بی گذاشتم منفی شد بعد خیلی ناراحت شدم همش گفتم یا ابوالفظل عیدیمو بده اما هیچی نیفتاد منم پرتش کردم زیره مبل ظهر که ساعت 5 همین نیم ساعت پیش که شوشو اومد گفت من میدونم بی ی گذاشتی پاکتشو دیدم گفتم نه گفت از قیافت معلومه گذاشتی منم گفتم باشه گذاشتم اومدم بی بی رو برداشتم گفتم بیا منفیه اما دیدم روش هاله داره اونم . واضح شوشو خندید گفت این که مثبته الان موندم چکار کنم یعنی مثبته اعتماد کنم
ولى به نظر من بیخودى هاله نیفتاده من چند بار امتحان کردم وقتى منفى باشه چند ساعتم که بگذره هیچ اتفاقى نمى افته و هاله نمیفته أکرم جون انشاالله مثبته و مامان شدى برات دعا مى کنم
بهار نارنج منم یک ساله منتظرم وقتی بخواد منفی بشه منفی میشه هر چقدر هم صبر میکنم حتی بعد یک روز همون سفید هست که هست اما این هاله بعد چند ساعت هم بازم ادمو به شک میندازه یا امام حسین دله من و بقیه منتظرا رو تو این روزها شاد کن
سلام اکرم جون.به نظر من که مثبته.من خودم وقتی منفی بود تا یه روز بعد هم که میرفتم سرش بازم 1 خط بود
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
چهار خرداد موعد پریم بود امروز بیبی گذاشتم با قطره چکون میخواستم نمونه رو بریزم توی اون سوراخه اشتباهی یه قطره ریخت روی اون نوار سفیده گذاشتمش کنار رفتم روی یه بیبی چک دیگه از همون نمونه ریختم دیدم منفیه الان که نگاشون میکنم میبینم اون اولیه که اشتباه شده بود دو خط پررنگ افتاده اون دومیه یه هاله کمرنگ که تو نور دیده میشه دیده میشه تکلیف من چیه؟