2777
2789
عنوان

یعنی مثبته؟///////////

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 67 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام یه سوال من پریودیم نا منظم بود دکتر قرص یاسمین بهم داد 21خوردم 5 روز بعد پری شدم.....19 اردیبهشت پری بودم تا 7 روز....بعد دیگه قرص نخوردم الان باید همون 19 ام پری شم؟من امروز 14خرداد دو تا بی بی چک گذاشتم جواب منفی بود....یعنی باردار نیستم؟جوابای بی بی چک کاملا درسته؟کمـــــــــــــــــــــک....من پرولاکتینم 681 هست یعنی بخاطر اینه؟
نارنیا منم یک بی ی چک گرون تر خریدم حالا منتظرم اگه پری نیومد بزارم تا الان که خدارو شکر نیومده 29 پری هستم اما دیشب بی بی چک منفی شد ایشالا که پری نیاد اگه نیاد پس فردا بی بی چک میزارم دوباره
اکرم جوون انشالله بارداری میشی عزیزم اگه هم این ماه نبودی غصه نخور... بی بی چک درسته... و اگه منفی بود یعنی منفیه... من یک روز قبل از پریودم بی بی گذاشتم همون موقع مثبت شد البته کم رنگ دومین روز هم همینطور شد روز سوم شنبه رفتم آزمایش دادم مثبت بود شوشو اصلا باورش نمیشد. الان صاحب یک فرزند پسر هستیم و یکسال هم از زمان تولدش میگذره... تا یکسال از ازدواجم طبیعی جلوگیری کردم ولی بخاطر جلوگیری طبیعی همش فکر می کردم شاید باردار بشم و بی بی استفاده می کردم و منفی بود اما خداروشکر وقتی اقدام کردم جوابمو گرفتم. انشالله شما هم به زودی باردار می شی عزیزم. اگه بی بی چک یا آزمایش منفی بود غصه نخورین و ناراحت نشین یه روزی بالاخره مثبت می شه و به یاد همین روزها خندتون میگیره
چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن