2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست
میگه تو میای خونه تکونی کنی واسم باهام دعوا میکنی میری خب نميگه خودم چی گفتم تو ناراحت شدی به منو دا ...

چی بگم دیگه .خیلی دیدم مادرهای اینجوری. خیلی درگیر نکن خودتو تو کارهاش. خودش انجام میده بابا حتی بهتر از شما

وا ....آدم برای خودش شخصیت و غرور داره .نباید عزت نفس آدم رو له کنند حتی مادر خودش

نبايدم بي تفاوت بودنميشه زود گفت ولش كن نروپيشش مادرش به جز بچه هاش كيو داره واينكه مادراستارترخوبي هاي ديگه هم قطعا داره حساب خانواده ازبقيه جداست غريبه نيست كه

😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبايدم بي تفاوت بودنميشه زود گفت ولش كن نروپيشش مادرش به جز بچه هاش كيو داره واينكه مادراستارترخوبي ...

یک وقتهایی دقیقا باید بی تفاوت بود.قهر که نمیخواد بکنه. مامانش کمک نمیخواد دیگه چجوری بگه. 

چی بگم دیگه .خیلی دیدم مادرهای اینجوری. خیلی درگیر نکن خودتو تو کارهاش. خودش انجام میده بابا حتی بهت ...

آره میگه اگر تو نیای من بهتر میدونم چکار کنم خخخخخخ ولی خب گناه داره دست و پاهاش و کمرش درد میکنه نميتونه خیلی کار کنه ولی خیلی غرور داره میگه خودم کارامو میکنم

یک وقتهایی دقیقا باید بی تفاوت بود.قهر که نمیخواد بکنه. مامانش کمک نمیخواد دیگه چجوری بگه. 

آره واقعا وقتی ناراحتم ميگم دیگه نمیرم ولی سال بعدش زودتر از همیشه میرم خخخخخ