2777
2789
عنوان

مامانم

174 بازدید | 25 پست

مامانم عادت داره از حرف زدنمون از کارامون ایراد بگیره یه حرفی رو چندبار تکرار کنه زیادی نصیحت کنه خودش ميدونه مشکل داره ولی نمیاد روانشناس تا درمان شه همه رو سی سال هس دیوونه کرده دیشب حسابی باهم دعوامون شد تصمیم گرفتم ديگه خونشون نرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاش مامان من نزديكم بود همش ميرفتم پيشش اونم منو مينداخت بيرون قدرشو هرجوري كه هست بدون مادره&n ...

خیلی دوسش دارم که هرچی میگه نیا بازهم میرم دست خودش نیست خیلی سختی تو زندگی کشیده شاید ما هم بچه های خوبی واسش نیستیم نميدونم تقصیر ما هم هس

خیلی دوسش دارم که هرچی میگه نیا بازهم میرم دست خودش نیست خیلی سختی تو زندگی کشیده شاید ما هم بچه های ...

خب عزيزم سعي كن ازش به دل نگيري شما دخترخوبي هستي كه فكرت پيشش بود بري كمكش كني حرفايي كه ناراحتت ميكنه يه گوشت درباشه يكيش دروازه

😎😎
دلم میسوزه واسش دست تنهاس کسی نیست کمکش کنه خودمو بچم رو ميندازم راه میرم میام اینم آخرش اعصابمو ریخ ...

قربانت دلت واسه خودت و طفل معصومت بسوزه فقط.من این راه ها رو رفتم میگم بهت دخالت نکن توی کارهاش خودش انجام بده.مراقب سلامتی ات باش فقط کاری به کارش نگیر برای خونه تکونی

كاش مامان من نزديكم بود همش ميرفتم پيشش اونم منو مينداخت بيرون قدرشو هرجوري كه هست بدون مادره&n ...

وا ....آدم برای خودش شخصیت و غرور داره .نباید عزت نفس آدم رو له کنند حتی مادر خودش

خیلی دوسش دارم که هرچی میگه نیا بازهم میرم دست خودش نیست خیلی سختی تو زندگی کشیده شاید ما هم بچه های ...

اکثر مادرهای ما سختی کشیدن چیز تازه ای نیست دلیل نمیشه توهین کنند و هی شخصیت بچه شون رو لگدمال کنن فقط به اسم مادری

خب عزيزم سعي كن ازش به دل نگيري شما دخترخوبي هستي كه فكرت پيشش بود بري كمكش كني حرفايي كه ناراحتت مي ...

میگه تو میای خونه تکونی کنی واسم باهام دعوا میکنی میری خب نميگه خودم چی گفتم تو ناراحت شدی به منو داداشام گیر میده ميگم اینا جوونن اینقدر بهشون پیله نکن یه حرفی بهت میزنن بعد ناراحت میشی ولی کو گوش شنوا

اکثر مادرهای ما سختی کشیدن چیز تازه ای نیست دلیل نمیشه توهین کنند و هی شخصیت بچه شون رو لگدمال کنن ف ...

چی بگم والاه من فقط بهش ميگم داد نزن صداتو همسایه ها بشنون زشته میگه به تو چه