2777
2789
عنوان

خانمای باسلیقه خوابید یا بیدار

140 بازدید | 17 پست

من میخام روی کابینتی بگیرم تا آشپزخونم یکم تغییر کنه بنظرتون چطوری بگیرم با در کابینتام ست کنم که کرم قهوه ایه؟؟؟ یا  رنگ وسیله برقیام که نقره ایه؟؟؟یا با نور پردازی آشپزخونه که آبیه؟؟؟کدوم بهترو شیکتره از شما چه مدلیه؟؟؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان روی سنگ اپنم یه مدل پلاستیک نسوزه تو طرح های مختلف موندم چه طرح ورنگی بردارم

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

چطور ندیدید مثل برچسب میاد رو سنگ اپن وکابینت یه جور تنوعه دیگه

من سفید زدم😍

سفید که سنگم سفیدهست قهوه ای هم بنظرتون مثل نقره ای دل گیره؟؟؟

شما میتونی از رنگ شیری استفاده کنی یا کرم رنگ چون روشن بهتره

آهان بله حق با شماست

سفید که سنگم سفیدهست قهوه ای هم بنظرتون مثل نقره ای دل گیره؟؟؟

اره من از آشپزخونه تاریک دلم میگیره

من کابینت هام فلزیه اما سفیده روی کابینت هام و سنگ اپن هم ازینا که شما میگی سفید انداختم دلباز شده

وسایلمم سیلوره

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍

خب منم وسیله هام سیلوره باشه همون کرم یا شیری میگیرم ممنون